FOLLOW US: facebook twitter

A1 ΕΣΚΑH: Πρεμιέρα για Σ.Ε.Φ.Α., Πανωλενειακό

Ημερομηνία: 10-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα κόντρα σε Αραχωβίτικα και Αστέρα Τεμένης αντίστοιχα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Πρώτο τζάμπολ σήμερα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ με τις δύο ηλειακές ομάδες να παίζουν εντός έδρας. Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας υποδέχεται στις 8μ.μ. στο «Αέθλιον» τα Αραχωβίτικα, στα οποία αγωνίζεται και ο Πυργιώτης γκαρντ, Σάκης Κωνσταντόπουλος,  και ο Πανωλενειακός στις 8.30μ.μ. στο Καράτουλα τον επίσης νεοφώτιστο στην Α1, Αστέρα Τεμένης.

Το Σ.Ε.Φ.Α., το οποίο καθοδηγεί και φέτος ο έμπειρος Πατρινός προπονητής, Βασίλης Αναστασόπουλος, είναι ενισχυμένο με επτά παίκτες και συγκεκριμένα τους Παναγόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Δέμη, Μάρκο, Σκαλτσά, Σύρπα και εσχάτως με τον Ανδραβιδαίο πάουερ φόργουορντ, Σταύρο Τσιλιμίγκρα και μαζί με τους παίκτες που ανανέωσαν, τους Νικολόπουλο, Στριγά, Παπαγιάννη, Λαμπρόπουλο και Χρονόπουλο, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και αναμένεται να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Πανωλενειακός δεν μπόρεσε να αναπληρώσει τους πολλούς και βασικούς παίκτες που αποχώρησαν (Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μάρκος, Τάκης Παρασκευόπουλος, Σπύρος Κουκούμης, Κώστας Παπαδόπουλος) κι έτσι θα παραταχθεί σήμερα με μια πεντάδα όλη κι όλη, στον πρώτο αγώνα στην ιστορία του στην Α1. Και από κει και πέρα, η ομάδα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Το σημερινό πρόγραμμα

8μ.μ.: Σ.Ε.Φ.Α.-Αραχωβίτικα/Ακταίο
8μ.μ.: Δύμη-Φαέθων
8μ.μ.: Ε.Α. Παραλίας-Ολυμπιάδα

8.30μ.μ.: Πανωλενειακός-Αστέρας Τεμένης

8.30μ.μ.: Κεραυνός Αιγίου-Α.Ε. Αγυιάς
8.30μ.μ.: Ε.Α.Π.-Ήφαιστος/Αχιλλέας
9.μ.μ.: Απολλωνιάδα- Πυρσός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος