FOLLOW US: facebook twitter

A1 DEDALOS SECURITY: Ατομικές προπονήσεις ζητούν οι προπονητές

Ημερομηνία: 19-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, και στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, στις ομάδες που στοχεύουν στα πλέι-οφ, αυτό που ζητούν οι προπονητές από τους ποδοσφαιριστές τους είναι να κάνουν ατομικές προπονήσεις. Αν μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας, οι ποδοσφαιριστές κληθούν να επιστρέψουν στα γήπεδα, είναι σίγουρο πως θα αργήσουν να αποκτήσουν τη φυσική κατάσταση που απαιτείται κι επιπλέον υπάρχει η πιθανότητα τραυματισμών. Γι’ αυτό οι προπονητές έχουν ζητήσει από τους παίκτες του να γυμνάζονται ατομικά, ώστε να παραμείνουν έστω και σε μικρότερο βαθμό, σε αγωνιστική εγρήγορση.

Βέβαια, οι ομάδες θα χρειαστούν, όταν αποφασιστεί η επανεκκίνηση των διοργανώσεων, ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν και σε ομαδικό επίπεδο, ώστε κάθε ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα χωρίς καμία προετοιμασία πριν, διότι, πρωτίστως, ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών.

Πάντως, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία όλων καθώς μιλάμε για έναν ιό που επιφέρει ακόμα και το θάνατο σε ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος