FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Συνεπής στα οικονομικά…

Ημερομηνία: 19-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πληρώθηκαν τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να έχει διακοπεί και να μην διεξάγονται καν προπονήσεις, μετά την απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά η Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας παραμένει συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Οι διοικούντες την Τρίτη πλήρωσαν το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, θέλοντας να φανούν συνεπής σε ό,τι έχουν υποσχεθεί και τόσο ο Μίκι Τσίρκοβιτς όσο και οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Διοίκηση.

Μ. Τσίρκοβιτς: «Ευχαριστούμε για την εκτίμηση και το σεβασμό»

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Για άλλη μια φορά σήμερα η Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας, απέδειξε γιατί είναι πρώτη δύναμη της Ηλείας τα τελευταία 5 χρόνια. Εγώ και οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές, ευχαριστούμε τη Διοίκηση που σήμερα ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις κι έγινε πληρωμή στις δύσκολες μέρες, όπως είναι τώρα. Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μέλη του ΠΑΟ Βάρδας. Γιάννη Λέντζα, Δημήτρη Νικολάου, Κώστα και Γρηγόρη Παλούμπη και υπόλοιποι της Διοίκησης, ευχαριστούμε για την εκτίμηση και το σεβασμό που είναι αμοιβαία. Βάρδα είσαι!».

Παίκτες ΠΑΟΒ: «Περήφανοι που ανήκουμε στον ΠΑΟΒ»

Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το γεγονός, η οποία αναφέρει: «Θα θέλαμε οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο. Βάρδας να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την πληρωμή που έγινε σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που έχουν παραλύσει τα πάντα…
Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον ΠΑΟ Βάρδας υπό αυτή την Διοίκηση! Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους, να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνά όλος ο κόσμος, με την ευχή να είμαστε και πάλι δυνατοί να κάνουμε στο μέλλον αυτό που μας αρέσει!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος