FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Σαολίν Πύργου «Φοίνικας»: Επιτυχής αξιολόγηση υπό την επίβλεψη του Ε.Π.Ο. Σαολίν

Ημερομηνία: 08-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 25 Ιουνίου, στον Πύργο, η αξιολόγηση των αθλητών και των αθλητριών του Α.Σ. Σαολίν Πύργου “Φοίνικας” στην έδρα του σωματείου, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν. Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου – Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του Ε.Π.Ο.Σ. και η διδακτέα ύλη, που έχει θεσπίσει το Ε.Π.Ο.Σ. για την ορθότερη και πληρέστερη εκμάθηση του Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, επικεφαλής της Επιτροπής Aξιολόγησης ήταν η Δασκάλα Σταυρίδου Αλεξάνδρα του Α.Σ. Αρτέμιδας “Αριστόμαχος” και αξιολογητές τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ε.Π.Ο.Σ., Καπατσούλιας Παναγιώτης του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Σταυράκος Μάριος του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Αμαλιάδας, Φουσκαρίνης Μίμης του Α.Σ. Σαολίν Πάτρας Χρυσός Λόχαν, η Εκπαιδεύτρια Λιαροπούλου Θεοδώρα, o Εκπαιδευτής Μαλεβίτης Δημήτριος και η Εκπαιδεύτρια Κωστοπούλου Μαριάννα.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης

Αξιολογήθηκαν επιτυχώς οι εξής:

Κίτρινη ζώνη

Μητροπούλου Ίριδα

Πορτοκαλί Ζώνη

Ζώντος Τρύφωνας

Σιδηροκαστρίτης Σπύρος

Ζαφειρόπουλος Γιώργος

Αντωνόπουλος Χαράλαμπος Βασιλακόπουλος Αλέξης

Παναγιωτοπούλου Ελβίρα

Πράσινη Ζώνη

Κυριακόπουλος Παναγιώτης Ασημακόπουλος Νίκος

Μπλε Ζώνη

Αντωνόπουλος Ηλίας

Δημητρόπουλος Θανάσης

Μαύρη Ζώνη

Λιανέας Βασίλης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος