FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δύσκολη η παραμονή «Σάρας»-Άλλοι τρεις στην «Κίνηση Υποστηρικτών»

Ημερομηνία: 08-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων του Κοροίβου στο περασμένο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με εξαιρετικά ποσοστά. Συγκεκριμένα είχε μέσο όρο 15,3 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με 46% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα, ενώ μαζί με τον Νίκο Παπαρέγκα ήταν οι παίκτες-ηγέτες του Κοροίβου. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η ηλειακή ομάδα θα ήθελε να διατηρήσει στις τάξεις της τον 24χρονο Πατρινό γκαρντ, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο. Ο «Σάρας», σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Α2 Εθνικής, αλλά o ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Basket League (ο Κόροιβος τον πήρε τον Οκτώβρη του 2021 από το Λαύριο) κι έτσι η παραμονή του στην Αμαλιάδα είναι δύσκολη υπόθεση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Νίκο Παπαρέγκα, που επίσης ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία χρόνια στην Α2, με μέσο όρο την περασμένη σεζόν 14,7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με 45% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα. Παρά ταύτα, η Διοίκηση του Κοροίβου θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στην ομάδα και να ηγηθεί της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Άλλοι τρεις στην «Κίνηση Υποστηρικτών»

Κατά τα άλλα, άλλες τρεις σημαντικές προσωπικότητες προστέθηκαν στην «Κίνηση Υποστηρικτών» του Κοροίβου. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Γιώργο Παναγιωτόπουλο και Θοδωρή Βουκελάτο. Όπως αναφέρει σε ανακοινώσεις του ο Κόροιβος:

«Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στηρίζει με την συμμετοχή του την “Κίνηση Υποστηρικτών” του τμήματος μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος, και δηλώνει έμπρακτα παρών στο εγχείρημα της κορυφαίας ομάδας μπάσκετ που έχει αναδείξει ο νομός».

«Ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής της Κίνησης και δίνει την «σκυτάλη» σε κάθε Αμαλιαδίτη και κάθε Ηλείο να σταθεί δίπλα στον Κόροιβο, έναν σύλλογο που βγάζει την Ηλεία έξω από τα σύνορά της».

«Ο κ. Θοδωρής Βουκελάτος αποτελεί ένα από «βαριά περιουσιακά στοιχεία» της πόλης της Αμαλιάδας. Πάντα παρών σε κάθε θετική δραστηριότητα, ανιδιοτελής, οραματιστής και εθελοντής σε ό,τι διαφημίζει και προωθεί αυτό τον τόπο. Είναι τιμή μας που είναι μέλος στην “Κίνηση Υποστηρικτών” του τμήματος μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος