FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας/Παίδες: «Άλωσαν» την Κεφαλονιά και πάνε για τον τίτλο!

Ημερομηνία: 13-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα «μωρά» του Βαγγέλη Κιούφη, το Παιδικό του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, «άλωσε» την Κεφαλονιά με 61-52 και πάει να κατακτήσει τον τίτλο στην Β΄ Κατηγορία!

Με μια μαγική εμφάνιση η παιδική ομάδα επιβλήθηκε της διεκδικήτριας ομάδας Ακαδημία Κεφαλονιάς και είναι έτοιμη να κατακτήσει με δυο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια κόντρα στην Παναχαϊκή και την Απολλωνιάδα στην Αμαλιάδα, τον τίτλο του πρωταθλητή Παίδων Β΄ Κατηγορίας! Είναι ένα δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα με προπονητή τον Βαγγέλη Κιούφη και έφορο τον Δημήτρη Πέππα. Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του συγχαίρει τους μικρούς αθλητές του, τονίζοντας πως το μέλλον είναι δικό τους!

Επίσης, ευχαριστεί δύο ξεχωριστούς ανθρώπους που πέρα από τις εξαιρετικές επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, διακρίνονται και για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την νεολαία. Πρόκειται για τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο της Clear Net, και την Νίκη Χρονοπούλου του Istante. Με την καθοριστική συμβολή των δύο φίλων και χορηγών έγινε εφικτή η αποστολή του γκρουπ στην Κεφαλονιά, σε μια περίοδο που τα οικονομικά περιθώρια των σωματείων είναι δραματικά περιορισμένα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος