FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο ΕΣΚΑΗ: Δήλωσε συμμετοχή το Σ.Ε.Φ.Α., όχι ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 13-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΣΚΑΗ διοργανώνει το Κύπελλο Ανδρών 2021-2022, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι ομάδες της ΕΣΚΑΗ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς και οι ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ήταν χθες Δευτέρα και σήμερα γίνεται η κλήρωση. Από ηλειακής πλευράς δήλωσε συμμετοχή το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, όχι όμως ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, διότι οι παίκτες Αλέξανδρος Κιουρτζίδης και Αλέξανδρος Σαμαράς βρίσκονται ήδη στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ δυο αθλητές της ομάδας είναι στρατευμένοι και τρεις τραυματίες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. «Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας χαιρετίζει με θετικό πρόσημο την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η για την επαναφορά του θεσμού του Κυπέλλου.
Αν μάλιστα την επόμενη αγωνιστική σεζόν ξεκινήσει πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις ομάδες και θα αυξήσει το ενδιαφέρον τους.
Η ομάδα μας δυστυχώς στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να συμμετάσχει διότι ήδη οι αθλητές μας Αλέξανδρος Κιουρτζίδης και Αλέξανδρος Σαμαράς βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ενώ δυο αθλητές μας είναι στρατευμένοι και τρεις τραυματίες.
Κρίναμε λοιπόν σκόπιμο μετά την φετινή υπερπροσπάθεια να μην επιβαρύνουμε άλλο αυτή την περίοδο αθλητές που σήκωσαν μεγάλο βάρος αγωνιζόμενοι σαραντάλεπτα ακόμα και πενηντάλεπτα στους αγώνες μας.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και στην επόμενη διοργάνωση θα είμαστε παρόντες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος