FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ήττα στην Καλαμάτα-Πένθος για τον Αρ. Μπακόπουλο

Ημερομηνία: 23-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ηττήθηκε από την Καλαμάτα στο Κλειστό της Τέντας με 64-48 για την 9η αγωνιστική και τελευταία του α΄ γύρου, στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη παρατάχθηκε χωρίς τον Βασίλη Τζίμη, που μετά τον Σαρίκα αποχώρησε και αυτός από την ομάδα και με λιγότερες λύσεις ηττήθηκε φυσιολογικά από μια πιο «γεμάτη» ομάδα, που είναι εκ των φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

 

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 37-22, 50-34, 64-48.

 

Καλαμάτα (Νώντας): Χατζηαγγελλου, Μπούσι, Πετρίδης, Πολίτης 5, Σαλάι 15(3), Περρωτής 3, Πέζος 7(1), Παναγόπουλος, Φραγγέας, Νάκης 25, Μπάκας 9.

 

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας (Νιπεργιαλης): Συνετός 15, Νοέας 16, Σώκος 1, Θεοδωρόπουλος, Μπουγάς, Πελίγκος 8(2), Δασκαλόπουλος, Αγραπιδάκης 6, Μπεκρής 2.

 

 

Πένθος για τον Αριστείδη Μπακόπουλο

O A.Σ.Σ. Αμαλιάδας πενθεί για την απώλεια του νομικού συμβούλου της ομάδας, Αριστείδη Μπακόπουλου, πατέρας της γραμματέως του συλλόγου, Γιώτας Μπακοπούλου και πεθερός του προπονητή Βασίλη Νιπεργιάλη.  Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει  την Δευτέρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 3μ.μ..

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ.:

«Δυστυχώς για την οικογένεια του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας γενικά, αλλά και ειδικότερα για την γραμματέα μας Γιώτα Μπακοπούλου αλλά και τον προπονητή μας Βασίλη Νιπεργιάλη ο χαμός του Αριστείδη Μπακόπουλου είναι δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Αριστείδης Μπακόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας τόσο ηθικά και νομικά όσο και υλικά. Η απώλειά του μας συγκλόνισε όλους όσο και αν ξέραμε ότι η μάχη του ήταν άνιση. Ακόμα και σε αυτή τη μάχη εξάντλησε όλα τα όρια του χρόνου και έκανε τους γιατρούς πραγματικά να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τις αντοχές του και για την ψυχολογία του.

Το Δ.Σ. έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:

1) Να παραστεί στην κηδεία του το απόγευμα της Δευτέρας

2) Να καταθέσει ποσό υπέρ του Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

3) Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα να αγωνιστεί με πένθος στην φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος