FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Αρραχίων: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Ημερομηνία: 15-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικτών Πολεμικών Τεχνών Αμαλιάδας «Ο Αρραχίων» στο cafe bar «Sinner» στην Αμαλιάδα. Παραβρέθηκαν πολλά μέλη, φίλοι και αθλητές της σχολής. Για την προσπάθειά τους και την συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος βραβεύθηκαν οι χορηγοί Γιώργος Κονδυλόπουλος και Παναγιώτης Κούνος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο και τον προπονητή kick boxing Γιώργο Παναγιωτόπουλο, αντίστοιχα.

Για την απόδοσή τους, την προσπάθεια τούς και το ήθος τους βραβεύτηκαν οι αθλητές Διονύσης Δρογγίτης (3ος πρωταθλητής ΜΜΑ και Πρωταθλητής grappling από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης) από τον προπονητή Brazilian jiu jitsu του Α.Σ. Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας, Γιώργο Τζαβάρα, και Πασχάλης Κούλικας (2ος στο πρωτάθλημα ΜΜΑ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πάλης, 2ος Κυπελλούχος Ελλάδος Παγκρατίου αθλήματος, ημιεπαγγελματίας αθλητής ΜΜΑ, Πρωταθλητής Δραμιών (kettlebell)) από τον προπονητή ΜΜΑ Παγκρατίου Διονύση Παπαδόπουλο.
*Για πληροφορίες στην ιστοσελίδα Mmailida.gr και στις σελίδες στο fb και στο instagram mma ilida academy. Tηλ. επικοινωνίας 6975645340.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος