FOLLOW US: facebook twitter

Α.Γ.Ε. Πύργου: Ευχαριστήριο για το «Fly Olympia»

Ημερομηνία: 26-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Γ.Ε. Πύργου, εκ των διοργανωτών του «Fly Olympia», εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την διοργάνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, παράγοντες και πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της διεθνούς αυτής συνάντησης.

Η ανακοίνωση της Α.Γ.Ε.Π.:

«Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πύργου και ο 4ος ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιου 2022 στο άθλημα άλματος επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, παράγοντες και πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της διεθνούς συνάντησης “FLY OLYMPIA STREET POLE VAULT” που είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της World Athletics  και ανήκει στη σειρά αγώνων World  Atheletic-Continetal Tour-Challenger, όπου διεξήχθη συμφώνα με τους διεθνείς κανονισμούς στίβου WA 2022.   

  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το υπαλληλικό προσωπικό της και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και πολιτισμού κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο, ο οποίος συνετέλεσε αποφασιστικά ως προς την άψογη διοικητική οργάνωση, τον υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό και τη διάθεση  για την ευόδωση μιας αξιομνημόνευτης αθλητικής εκδήλωσης.
  • Το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού κ. Δημήτριο Κωσταριά για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού  και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης.  
  • Το ΣΕΓΑΣ για τη σημαντική του στήριξη σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδουμε στην πρόεδρο του συνδέσμου,  κα Σακοράφα Σοφία, που υποστήριξε με θέρμη το κομμάτι της οργανωτικής προσπάθειας  της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.
  • Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Μπαλάση  και το υπαλληλικό προσωπικό της  για την εξέχουσα συμβολή της σε οργανωτικό επίπεδο.
  • Το Σύνδεσμο Κριτών Βόρειας Πελοποννήσου για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  • Την Εφορία Αρχαιοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας.
  • Το Αστυνομικό Τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας για την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης
  • Τον ιατρό του αγώνα, ορθοπεδικό,  κ. Γεώργιο Κουρέα και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με το ιατρικό προσωπικό για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Το ΕΚΑΒ Πύργου και τον Ερυθρό Σταυρό Πύργου για την ετοιμότητά τους στον τομέα των πρώτων βοηθειών.
  • Τους εθελοντές που στάθηκαν από την αρχή ως το τέλος κοντά στην προσπάθεια των αγώνων.

 Η ΑΓΕ Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα και την οικογένεια Καραλή που υπήρξε εμπνευστής και ανεκτίμητος αρωγός στην πραγμάτωση αυτής της επιτυχούς προσπάθειας. 

Τέλος, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ΑΓΕ Πύργου, Ιωάννης Παλαιολόγος, οφείλει, σε προσωπικό επίπεδο, να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στους συνεργάτες του, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προπονητές,  Χαρά Κουτσούνη και Κύριλλο Παλαιολόγο. Η πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία τους στον τομέα της προπονητικής, καθώς και το άψογο κλίμα σύμπνοιας και οριοθέτησης υψηλών αγωνιστικών στόχων που έχει καλλιεργηθεί στα τόσα χρόνια της άριστης συνεργασίας τους, αποτέλεσαν εγγυητικό παράγοντα για την επίτευξη της διεθνούς αυτής αθλητικής εκδήλωσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος