FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: Πρωταθλήτρια η Κοζάνη στην Κ15, 2-1 την Αχαΐα

Ημερομηνία: 26-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού η ΕΠΣ Κοζάνης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10΄, πέτυχε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 της ΕΠΣ Αχαΐας και κατέκτησε τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 15 ετών. Οι Μακεδόνες πέτυχαν και τα δύο γκολ σε διάστημα που αγωνίζονταν με 10 παίκτες, αφού στο 43΄ αποβλήθηκε ο Αδαμοπουλος. Σκόρερ των πρωταθλητών ήταν ο Κάτανας στο 47΄ και ο Τσιόκανος στο 51΄. Ο Ντεντόπουλος με απευθείας χτύπημα κόρνερ στο 10΄ είχε ανοίξει το σκορ για την Αχαΐα. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι ξεκίνησε με αφόρητη ζέστη, αλλά περίπου στο 60΄ ξέσπασε βροχή και στο 76΄ υπήρξε 5λεπτη διακοπή λόγω έντονων αστραπών και βροντών!

Κοζάνη: Παζής, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης, Τσαραμανίδης (28΄ Ανδρεόπουλος), Καραφουλίδης (78΄ Σαββίδης), Κωτίδης, Καλατσάνας (32΄ Τσιόκανος), Κάτανας (66΄ Ζάρζος).

Αχαΐα: Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Διαμαντόπουλος), Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Πιρλής, Βερβήτας (59΄ Σπανός), Τσερικλός (75΄ Κανελλόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (60΄ Μαντάς), Φλωράτος (40΄ Μυλωνάς).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκανε ο Άγγελος Δανιήλ, πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο.

Στον μικρό τελικό της Κ15 η ΕΠΣ Χανίων επικράτησε 2-1 της ΕΠΣ Ευβοίας στο “Π. Νικολαΐδης” της Νίκαιας και κατέκτησε την τρίτη θέση της κατηγορίας. Σκόρερ και των δύο γκολ των Κρητικών ήταν ο Δασκαλόπουλος στο 37ο και στο 47ο λεπτό. Για την ΕΠΣ Ευβοίας μείωσε ο Βουγιούκας στο 90ό λεπτό. Τις απονομές στις δύο ομάδες και στους διαιτητές έκανε ο Κωνσταντίνος Νίκας, πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Ε.Π.Ο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος