FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Πρώτη μάχη για τον τίτλο την Κυριακή στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 12-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. ο πρώτος τελικός ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τον Ηλειακό

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η ώρα των μεγάλων τελικών της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ηλείας, έφτασε. Την Κυριακή στις 5μ.μ., στο Στάδιο Κρεστένων, ο πρώτος (και αήττητος) της κανονικής περιόδου, Ξενοφών, που απέκλεισε στα ημιτελικά τον Αστέρα με δύο νίκες, υποδέχεται τον Ηλειακό Λεχαινών, που πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο ξεπέρασε με “break” το εμπόδιο της 2ης Θύελλας, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. 

Ο Ξενοφών είναι το φαβορί των τελικών καθώς έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά και έδρας. Δηλαδή, θέλει 4 βαθμούς στα δύο ή τρία παιχνίδια που θα γίνουν για να στεφθεί πρωταθλητής Ηλείας, ενώ ο Ηλειακός χρειάζεται 5 βαθμούς και καλείται εκ νέου να κάνει “break”. H ομάδα της Κρέστενας θα δώσει δύο αγώνες στην έδρα της (στην περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο ματς), ενώ αυτή των Λεχαινών έναν αγώνα εντός έδρας.

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν, όπως προείπαμε, την ερχόμενη Κυριακή στην Κρέστενα, το δεύτερο ματς θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου στα Λεχαινά και το τρίτο (αν χρειαστεί) την Κυριακή 21 Απριλίου στην Κρέστενα. 

Πρόκειται για τελικούς ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και φυσικά δύο από τους καλύτερους Ηλείους προπονητές, τον Σπύρο Αντωνόπουλο από τη μια και τον Αλέξη Γαβριλόπουλο από την άλλη.

Οι τελικοί συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλων των Ηλείων φιλάθλων και τόσο την Κυριακή στην Κρέστενα όσο και την Τετάρτη στα Λεχαινά, τα γήπεδα αναμένονται κατάμεστα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia