FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Ευχαριστεί τον κόσμο, συγχαίρει τον Ηλειακό

Ημερομηνία: 12-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση της Θύελλας Καταραχίου Πύργου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό των πλέι-οφ στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας και συγχαίρει τον Ηλειακό Λεχαινών για την πρόκριση στους τελικούς.

Η ανακοίνωση της Θύελλας αναφέρει:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Θύελλας Καταραχίου Πύργου, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε πολύ την ομάδα στον τρίτο ημιτελικό των πλέι-οφ στο Ενωσιακό και ζητάμε συγγνώμη που τον στεναχωρήσαμε. Είχαμε ανυπέρβλητα εμπόδια, τραυματισμούς και τιμωρίες και δεν ήταν δυνατό να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα. Ζητούμε την συμπαράσταση του κόσμου άλλη μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας, όπου έχει προκριθεί η ομάδα μας. 

Επίσης, συγχαίρουμε το διαιτητικό τρίο από τη Μεσσηνία και θεωρούμε πως ο τρόπος διεύθυνσης του αγώνα από αυτούς τους διαιτητές πρέπει να γίνει παράδειγμα στους Ηλείους διαιτητές για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα παιχνίδια. Τέλος, συγχαίρουμε τον Ηλειακό για την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος