FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ντέρμπι σε Αμαλιάδα και Πύργο-Τα ματς της 7ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 24-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αστέρας-Δόξα Ν.Μ. την Κυριακή, Πανηλειακός-Ηλειακός την Δευτέρα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

Έβδομη αγωνιστική το επόμενο τριήμερο στην Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορία και τα ντέρμπι συνεχίζονται. Αστέρας-Δόξα Ν.Μ. την Κυριακή στην Αμαλιάδα, Πανηλειακός-Ηλειακός την Δευτέρα στον Πύργο. Με Αίαντα εντός ο πρωτοπόρος Ξενοφών. Ν.Φιγαλεία-Σαβάλια και Σκουροχώρι-Πήγασος τα άλλα δύο ματς. Ρεπό η Θύελλα.

Αστέρας-Δόξα Ν.Μ.

Την Κυριακή στο Στάδιο Αμαλιάδας ο Αστέρας θα υποδεχτεί την Δόξα σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που ερίζουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Ο Αστέρας, που προέρχεται από ισοπαλία στο Κατσαρού, είναι 5ος με 9 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από τον 4ο Πανηλειακό, ενώ η Δόξα Ν.Μ., που προέρχεται και αυτή από λευκή ισοπαλία (με τον Πανηλειακό εντός) έχει μείνει πίσω (έχει 5 βαθμούς) και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ καλό ρόστερ και καλούς προπονητές.

Ξενοφών-Αίας

Ο πρωτοπόρος Ξενοφών περιμένει τον Αίαντα την Κυριακή στην Κρέστενα. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου που ταλανίζεται από τραυματισμούς, παραμένει όμως πρώτη και αήττητη, θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή και εντός έδρας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο ιστορικός Αίας πέτυχε τεράστια νίκη επί του Ηλειακού την περασμένη Κυριακή και έδειξε πως… όποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει!

Ν. Φιγαλεία-Ολυμπιακός Σαβαλίων

Στη Ν.Φιγαλεία ο Απόλλων δίνει την Κυριακή ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με ομάδα στα μέτρα του, τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, καθώς είχαν προηγηθεί οι ίσχυρες Θύελλα και  Ηλειακός. Ως εκ τούτου θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (έχει 2 ισοπαλίες-3 ήττες). Ο Ολυμπιακός είναι σκληροτράχηλος, δεν ηττάται εύκολα (1 νίκη-3 ισοπαλίες-1 ήττα) και πάει στη Ν. Φιγαλεία για θετικό αποτέλεσμα.

Σκουροχώρι-Πήγασος

Το Σάββατο στο Σκουροχώρι έχουμε “εξάποντο” ματς καθώς αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή. Ο Λ. Αστέρας, που έχει 3 βαθμούς (1 νίκη-4 ήττες), υποδέχεται τον Πήγασο Πρασίνου που έχει ένα βαθμό λιγότερο (2 ισοπαλίες-3 ήττες) και όποιος επικρατήσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του στη μάχη της παραμονής.

Πανηλειακός-Ηλειακός

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ντέρμπι Πανηλειακός-Ηλειακός στο Στάδιο Πύργου. Ανεβασμένος ο Πανηλειακός, είναι τρία ματς αήττητος με 2 νίκες-1 ισοπαλία και έχει βρεθεί στην 4η θέση με 9 βαθμούς. Προβληματίζει ο Ηλειακός με δύο διαδοχικές ήττες από Θύελλα και Αίαντα και υποχώρησε στην 3η θέση, ωστόσο με νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, αναμένεται με… άλλη αύρα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, ο μεν Πανηλειακός για να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, ο δε Ηλειακός για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/11-Ώρα 3μ.μ.

Σκουροχώρι-Πήγασος: Κούλης, Ντάβαρης, Κόρδας

Κυριακή 26/11-Ώρα 3μ.μ.

Ξενοφών-Αίας: Τσάκαλης, Καραλής, Παναγόπουλος

Αστέρας-Δόξα Ν.Μ.: Παυλόπουλος, Καλαμαράς, Σιαχάμη

Ν. Φιγαλεία-Ολυμπιακός Σαβ.: Γκατζόπουλος, Καραμέρος, Καλαντζής

Δευτέρα 27/11-Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Ηλειακός: Στάμος, Κοιλιομενιάτης, Σιαχάμη

Ρεπό: Θύελλα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia