FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Με Τάι-Σον Αλεξάντερ στο ντέρμπι με Ηρακλή

Ημερομηνία: 24-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 5μ.μ. στο Κλειστό της  Ήλιδας

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

O Κόροιβος δίνει το Σάββατο ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι. Στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας περιμένει τον ιστορικό Ηρακλή για την 9η αγωνιστική της Elite League, σε ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος. Κόροιβος και Ηρακλής ισοβαθμούν στην 2η θέση με 5 νίκες-3 ήττες και αμφότεροι θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή. Ο Κόροιβος προέρχεται από ήττα από την πρωτοπόρο Μύκονο στο νησί, ύστερα από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ ο «Γηραιός», που έχει προπονητή τον Θανάση Γιαπλέ, από τρεις συνεχόμενες νίκες με Μίλωνα εντός, Χαρ. Τρικούπη εκτός και Αίαντα Ευόσμου εντός. Ο Ηρακλής, που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο, έχει «πρώτο βιολί» έναν πρώην παίκτη του Κοροίβου, τον 26χρονο Πατρινό γκαρντ, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος έχει φέτος κατά μέσο όρο 17 πόντους ανά αγώνα.

Ο Κόροιβος θα έχει νέο πρόσωπο τον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ και πρώην NBAer, Τάι-Σον Αλεξάντερ (αντικατέστησε τον Καχίμ Ράνσομ) που θα αγωνιστεί κανονικά καθώς εκδόθηκε το δελτίο του χθες και είναι στα πλάνα του Δημήτρη Λιόγα. Η παρουσία του Αμερικανού αποτελεί αναμφίβολα πόλο έλξης για τους φιλάθλους και το Κλειστό της Ήλιδας αναμένεται με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά φέτος.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Ρίζος, Τσιμπούρης, Νάστος, όλοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου.

Σάββατο 25/11

16.00: Πανερυθραϊκός-Πανιώνιος  

16.30: Μίλωνας-Ψυχικό

16.30: Χαρ. Τρικούπης-Ελευθερούπολη

17.00: Κόροιβος-Ηρακλής

17.00: Ερμής Σχημ.-Αμύντας  

17.00: Ν.Ε. Μεγαρίδας-Δόξα Λευκάδας

17.00: Παπάγου-Μύκονος

17.00: Αίας Ευόσμου-Έσπερος Λαμίας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia