FOLLOW US: facebook twitter

Ήταν όλοι εκεί!

Ημερομηνία: 27-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Με μεγάλη συμμετοχή η Εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοδοτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα «ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ»

Με την αθρόα συμμετοχή των κατοίκων της Τ.Κ Αμπελώνα δήμου Πύργου και των μελών των δύο συλλόγων διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, από τις 5 ως τις 8.30 το βράδυ, η Εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στα γραφεία του, ο Πολιτιστικός και Αιμοδοτικός Σύλλογος  του χωριού «ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ» με την συνεργασία του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου. Παλαιοί και νέοι αιμοδότες, πέρασαν από τον ιατρικό έλεγχο από την βιοπαθολόγο του σταθμού Αιμοδοσίας κ. Έλσας Ζαχαριαδάκη και όσων οι εξετάσεις  πέρασαν στην αιμοδοσία που πραγματοποίησαν οι νοσηλεύτριες της Μονάδας του Νοσοκομείου Πύργου.

Πέρα από τους ενεργούς αιμοδότες, παρέστησαν και αρκετοί κάτοικοι του Αμπελώνα στηρίζοντας ακόμα και με την φυσική τους παρουσία την εθελοντική αιμοδοσία.

Το ΔΣ του Πολιτιστικού και Αιμοδοτικού  Συλλόγου Αμπελώνα ευχαριστεί θερμά όλους προσήλθαν με προθυμία για να προσφέρουν αίμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του και τόνισαν: «Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης ήταν ελπιδοφόρο. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο ελάχιστος χρόνος που διαρκεί η αιμοδοσία δίνει τη ζωή που χρειάζεται κάποιος συνάνθρωπός μας. Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο για την συμμετοχή κα την στήρική του, καθώς και το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, την γιατρό κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη και το νοσηλευτικό προσωπικό για την συνεργασία. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο και όλους όσους προσφέρουν τη βπήθειά τους σε όλες μας τις δράσεις ακούραστα, όλα αυτά τα χρόνια».

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot