FOLLOW US: facebook twitter

6η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας: Κάθε χρόνο και καλύτερα!

Ημερομηνία: 18-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

giorti-vivliou-olympia-afisa

29 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσει στο Πάρκο του ΟΣΕ στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 29 Ιουλίου έως και τις 21 Αυγούστου, η καθιερωμένη πλέον έκθεση βιβλίου που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο «Δώρα» υπό την αιγίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και που έχει γίνει πλέον θεσμός για την περιοχή.

giorti-vivliou-olympia2

Και φέτος, στην ξεχωριστή αυτή πολυήμερη έκθεση, θα συμμετέχει η ζωγράφος Γεωργία Καραχάλιου παρουσιάζοντας τις υπέροχες δημιουργίες της ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί να γίνουν παρουσιάσεις δυο παιδικών βιβλίων και ενός για ενήλικες.

giorti-vivliou-olympia-dora

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «ΔΩΡΑ» κ. Δώρα Ευσταθοπούλου την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα φιλοξενήσουν του συγγραφείς, Γιώργο Κωνσταντινίδη και Σωτήρη Μητρούση που θα παρουσιάσουν το παιδικό βιβλίο «το Μπλοκάκι ενός ούφο» από τις εκδόσεις «Άγκυρα» και την Πέμπτη 11 Αυγούστου, ακόμα ένα παιδικό βιβλίο τους «Μυθικούς Ήρωες» από το δίδυμο συγγραφέων Σοφία Κομηνέα και Ανδρέα Γιοβάνο από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Θα ακολουθήσει όμως, ακόμα μια βιβλιοπαρουσίαση, αυτή τη φορά για ενήλικες, όπου στο όμορφο πάρκο του ΟΣΕ στην Ολυμπία, θα βρεθεί ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης για την παρουσίαση του βιβλίου του «Λέγε με Καϊρα» από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

giorti-vivliou-olympia1

Η έκθεση βιβλίου στην Ολυμπία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ και όπως επισήμανε η κ. Ευσταθοπούλου, οι επισκέπτες και βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά χιλιάδες τίτλους βιβλίων από 25 με 30 διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους. «Εκείνο που μας κάνει να προχωράμε και να συνεχίζουμε την έκθεση αυτή ως οικογένεια, είναι το «θέλω» του κόσμου, το μεγάλο δηλαδή ενδιαφέρον που δείχνει για τη διοργάνωση αυτή, ένδειξη της ανάγκης του για τέτοιου είδους εκδηλώσεις» είπε και συμπλήρωσε πως «κάθε χρόνο και καλύτερα, με περισσότερες δραστηριότητες και περισσότερες επιλογές βιβλίων».

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης, σχεδιάζονται και άλλες παράλληλες δραστηριότητες αλλά και ένα παιδικό θέατρο, για τις λεπτομέρειες του οποίου θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος