FOLLOW US: facebook twitter

62χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι ένα μήνα με την νεκρή μητέρα του! 

Ημερομηνία: 29-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σε διαμέρισμα αυτής της πολυκατοικίας στην Αμαλιάδα κρυβόταν
για 30 περίπου μέρες αυτή η ασύλληπτη τραγωδία μάνας και γιου!

Σοκ στην Αμαλιάδα! Ασύλληπτη τραγωδία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

 

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι μακροσκοπικά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας αλλά και όλης της Ηλείας, μετά την αποκάλυψη ενός πρωτοφανούς τραγικού  συμβάντος, καθώς ένας 62χρονος άντρας ζούσε για έναν  σχεδόν μήνα στο ίδιο σπίτι μαζί με τη 88χρονη νεκρή μητέρα του , συμβιώνοντας στην ουσία με την σορό ενός ανθρώπου σε προχωρημένη σήψη! Συγγενείς και  κυρίως γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν το δράμα που εκτυλισσόταν μια “ανάσα” από τα σπίτια τους  και μάλιστα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και βεβαίως δεν μπορούσαν καν  να φανταστούν ότι η εξαφάνιση της γηραιάς γυναίκας, μπορεί να έκρυβε αυτήν την ασύλληπτη τραγωδία!

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενείς της  ηλικιωμένης  Δ.Β  ανησύχησαν καθώς είχαν μέρες να μιλήσουν μαζί της  ή να την δουν και μάλιστα μέρες γιορτινές  και  κατάλαβαν ότι κάτι έχει συμβεί ενημερώνοντας την αστυνομία  για την εξαφάνισή της. Παράλληλα, μαρτυρίες γειτόνων ανέφεραν ότι  αναδυόταν μια δυσοσμία  από την συγκεκριμένη πολυκατοικία που ζούσαν η μάνα με το γιο και για το λόγο αυτό ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί χθες πρωί πήγαν το σπίτι της ηλικιωμένης όπου τους άνοιξε ο γιος της και μάλιστα στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το που βρισκόταν η μητέρα του φάνηκε σαστισμένος και δεν είχε απάντηση. Οι αστυνομικοί προχωρώντας σε έλεγχο μέσα στο διαμέρισμά της, εντόπισαν έκπληκτοι τη σορό της  άτυχης ηλικιωμένης σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σκεπασμένη με μια κουβέρτα στο πίσω μέρος του καναπέ!  Αμέσως σήμανε συναγερμός στην  Ασφάλεια Αμαλιάδας και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του πτώματος από το σπίτι, όπου γραφείο τελετών ήρθε και παρέλαβε τη σορό για να μεταφερθεί για νεκροψία, καθώς ταυτόχρονα ενημερώθηκε  η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 88χρονης. Αμέσως διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης, ο γιος της, προσήχθη στην αστυνομία για να ανακριθεί όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρισκόταν σε σύγχυση και δεν ήταν σε θέση να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Ταυτόχρονα, άνοιξε ένας κύκλος καταθέσεων από συγγενείς και γείτονες στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται.

Υπό προστατευτική φύλαξη ο γιος εν αναμονή ψυχιατρικής εξέτασης

Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε χθες το απόγευμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την νεκροψία δεν προκύπτει μακροσκοπικά εγκληματική ενέργεια, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος της Δ.Β προήλθε πριν από 30 περίπου μέρες! Δηλαδή ένα μήνα ο γιος της ζούσε στον ίδιο χώρο με την νεκρή μητέρα του!  Βεβαίως το γεγονός αυτό από μόνο του δημιουργεί και νέα δεδομένα για τον γιο της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη για αναμονή ψυχιατρικής εξέτασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος