FOLLOW US: facebook twitter

46 προσλήψεις εποχικού προσωπικού για το πρόγραμμα δακοκτονίας 2024

Ημερομηνία: 03-04-2024 | Συντάκτης:

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε την απόφαση με την κατανομή εποχικού προσωπικού σε Περιφερειακές Ενότητες Οικονομίας και Κτηνιατρικής για το Πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2024. Το προσωπικό θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Συνολικά σε όλη τη χώρα στις ελαιοπαραγωγικές περιφερειακές ενότητες θα προσληφθούν

διακόσια δεκαέξι (216) άτομα ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών, 188 άτομα έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών, 346 άτομα έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών, σύνολο 750 άτομα. Η δε απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30/11/2024.

Στην ΠΕ Ηλείας πρόκειται να προσληφθούν: 8 τομεάρχες δακοκτονίας ΠΕ Γεωπονοι ή εν ελειψει ΤΕ Τεχνολόγοι γεωπόνοι φυτικής παραγωγής, 7 άτομα εργατοτεχνικό προσωπικό ΥΕ  μέχρι 34 ημερομίσθια και 31 άτομα έως 60 ημερομίσθια ( παγιδοθέτες, αρχιεργάτες, ψεκαστές κλπ) .

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού για το οικονομικό έτος 2024 θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς των οικείων Ο.Τ.Α. β΄ βαθμού (Περιφέρειες) και θα καλυφθεί από τους αποδιδόμενους σε αυτούς από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειών/Περιφερειακών Ενοτήτων να φροντίσουν ώστε οι προσλήψεις του προσωπικού να γίνουν έγκαιρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη έναρξη και αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας για το έτος 2024.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος