FOLLOW US: facebook twitter

1ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών: Το Σάββατο ξεκινά η γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου

Ημερομηνία: 20-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο, Σάββατο, ξεκινά στον Πύργο μια γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου, το 1ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών. Το τουρνουά διοργανώνουν τα αθλητικά σωματεία Αίολος Πύργου, Ερμής Πύργου και Πανηλειακός, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία  Αστέρας Αμαλιάδας, Ολυμπιακός Αμαλιάδας, Δάφνη Ανδραβίδας, Ξενοφών Κρεστένων, Κένταυρος Μαγούλας, Πέλοπας Πελοπίου, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακός Ζαχάρως και Λέοντες Αμαλιάδας.

Περισσότεροι από 500 νεαροί ποδοσφαιριστές από όλες σχεδόν τις Ακαδημίες της Ηλείας, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και είναι σίγουρο ότι θα μας καθηλώσουν. Οι αγώνες, που αφορούν τις ηλικιακές κατηγορίες Κ8 (2012-2013), Κ10 (2010-2011), Κ12 (2008-2009) και Κ14 (2006-2007), θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά και το επόμενο 28-29 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Sports Center  Α.Σ. Αίολος και του Ferekidis Football Club.

Σκοπός των διοργανωτών είναι οι μικροί ποδοσφαιριστές να χαρούν το παιχνίδι και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Και το σίγουρο είναι πως θα είναι μια πανδαισία ποδοσφαίρου  και όταν πρόκειται για παιδιά αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Θα δοθούν κύπελλα σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά,  μετάλλια σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν και αναμνηστικά δώρα στους προπονητές.

Το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος