FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Πάει για μάχη στο Αγρίνιο

Ημερομηνία: 20-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 5μ.μ. κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

12η αγωνιστική στην Α2 Εθνική και ο Κόροιβος ταξιδεύει, αύριο, Σάββατο στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει, στις 5μ.μ.,  τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομώνυμη ομάδα. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα, καθώς ο Α.Ο. Αγρινίου έχει μία νίκη περισσότερη από τον Κόροιβο και είναι δυνατός στην έδρα του με τέσσερις  νίκες επί των Ψυχικού, Τρίτωνα, Φίλιππου Βέροιας και Ελευθερούπολης και δύο ήττες από Αμύντα και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Από την άλλη, ο Κόροιβος εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο την Ελευθερούπολη και έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες (έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα μακριά από την Αμαλιάδα) από τον Ανατόλια, τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Ολυμπιακό και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά, λοιπόν, θα ψάξει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της κόντρα σε μια ομάδα απολύτως στα μέτρα της, που έχει ως στόχο την αποφυγή των πλέι-άουτ.

Χωρίς Ματαλών

Ο Κόροιβος θα παραταχθεί στο Αγρίνιο χωρίς τον Μάριο Ματαλών, που αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Χαρ. Τρικούπη, αλλά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ δεν έχει ξεπεράσει, τελικά, τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, θα συνεχίσει τις θεραπείες και αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 4 Ιανουαρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας.

Όσο για τον Σάββα Χρυσόπουλο, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα και η αποστολή θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου για το Αγρίνιο.

 

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/12-Ώρα 5μ.μ.

Αγρίνιο – Κόροιβος

Απόλλων Πατρών  – Ψυχικό

Φίλιππος Β. – Χαρ. Τρικούπης

Ολυμπιακός Β΄ – Ανατόλια

Διαγόρας Δρ.- Καρδίτσα

Ελευθερούπολη – Παγκράτι

Αμύντας – Δάφνη Δαφνίου

Οίαξ Ναυπλίου – Τρίτων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος