FOLLOW US: facebook twitter

1.206 συμβάσεις ανταποδοτικών θέσεων σε δήμους, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΔΕΥΑ

Ημερομηνία: 15-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Σε προλήψεις 1.206 ατόμων θα προχωρήσουν δήμοι της χώρας προκειμένου να καλύψουν ανταποδοτικές θέσεις εργασίας. Οι συγκεκριμένες θέσεις στη συντριπτική πλειονότητά τους αφορούν οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

Από αυτές οι 1.013 προσλήψεις εγκρίθηκαν πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα από δήμους, ΝΠΙΔ και ΔΕΥΑ.

Οι υπόλοιπες 193 αφορούν προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και δήμους σε όλη τη χώρα.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ ή εννέα μηνών.

↳ 333 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.

↳ 259 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες ή έως εννέα μήνες για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές, καθώς και 7 συμβάσεις μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα έτος, σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

↳ 302 συμβάσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθμού.

↳ 22 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες, σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

↳ 31 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες.

↳ 51 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες σε ΟΤΑ για τη στελέχωση υπηρεσιών.

193 προκηρύξεις σε εξέλιξη σε δήμους

Οι 193 θέσεις εργασίας σε δήμους και ΝΠΔΔ των δήμων αφορούν:

◼ 21 συμβάσεις στον Δήμο Λαγκαδά

Το ΝΠΔΔ «Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού-Παιδείας» Δ. Λαγκαδά (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) Δ. Λαγκαδά, που εδρεύει στον Λαγκαδά της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Αθλησης για Ολους (Π.Α.γ.Ο), για την περίοδο 2017-2018 έως 31.07.2018, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά είκοσι ενός (21) Πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου αλλοδαπής (όλες οι Δημοτικές Ενότητες):

  • 1 με ειδικότητα ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
  •  1 με ειδικότητα ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
  •  1 με ειδικότητα ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  •  1 με ειδικότητα ΙΣΤΙΟΠΛΟЇΑ
  •  1 με ειδικότητα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  •  2 με ειδικότητα ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  •  3 με ειδικότητα ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
  •  1 με ειδικότητα ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  •  1 με ειδικότητα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
  •  1 με ειδικότητα ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
  •  2 με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
  •  1 με ειδικότητα ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
  •  1 με ειδικότητα ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  •  4 με όλες τις παραπάνω ειδικότητες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (παρέχεται από την Υπηρεσία) με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας στην παρακάτω διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού – Παιδείας» Δήμου Λαγκαδά (Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.) Δ. Λαγκαδά, Κτίριο ΚΑΠΗ Λαγκαδά, 3ος όροφος, Χρ. Σμύρνης 29, Τ.Κ. 572 00, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης Κ. Μακεδονίας.

Πληροφορίες στο τηλ.: 23940 20841.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 07.05.2018 έως και 17.05.2018 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.30-13.30).

◼ 31 δίμηνες συμβάσεις στον Δήμο Τρίπολης

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 2 μήνες συνολικά 31 ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στο Παράλιο Αστρος.

Συγκεκριμένα:

  •  Ενός αρχηγού, απόφοιτου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολής Φυσικής Αγωγής ή Παιδαγωγικής σχολής
  •  Πέντε πτυχιούχων ή φοιτητών σχολών Φυσικής Αγωγής
  •  Ενας τουλάχιστον εκ των ανωτέρω πτυχιούχων ή φοιτητών θα πρέπει να κατέχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη
  •  Δώδεκα ομαδαρχών πτυχιούχων ή φοιτητών σχολών ΑΕΙ ή ΤΕΙ
  •  Ενας τουλάχιστον εξ αυτών θα πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή Κοινωνικού Λειτουργού
  •  Ενός ιατρού και ελλείψει αυτού νοσηλευτή
  •  Ενός νοσηλευτή και ελλείψει αυτού βοηθού νοσηλευτή
  •  Ενός μάγειρα
  •  Εξι τραπεζοκόμων
  •  Δύο καθαριστριών
  •  Ενός φύλακα
  •  Ενός εργάτη γενικών καθηκόντων, κατά προτίμηση με άδεια ικανότητας οδηγού τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα της αίτησης και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά:

α. Από τα γραφεία του δήμου: Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας – Λαγοπάτη 45 (1ος όροφος) – Τρίπολη.

β. Από την ιστοσελίδα του δήμου.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν υποβληθεί στον Δήμο Τρίπολης το αργότερο έως και 17 Μαΐου 2018.

◼ 28 προσλήψεις για ταμίες και πωλητές στον Δήμο Καντάνου Σελίνου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους) της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ, που εδρεύει στην Παλαιόχωρα Ν. Χανίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 6 ΔΕ ΤΑΜΙΕΣ
  • 7 ΔΕ ΤΑΜΙΕΣ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
  • 4 ΔΕ ΠΩΛΗΤΕΣ
  • 11 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ», Παλαιόχωρα Σελίνου Τ.Κ. 73001, Ν. Χανίων, Κρήτη, υπ’ όψιν κ. Μπικάκη Μιχαήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2823041005).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

◼ 20 ΥΕ εργάτες στον Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό/τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον Μάιο, προς κάλυψη πρόσκαιρων ή εποχικών ή κατεπειγουσών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σοφάδων ως κάτωθι:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο γραφείο Προσωπικού του Δήμου Σοφάδων (αρμόδιος υπάλληλος Γεώργιος Γρίβας – Δ/νση: Κιερίου 49, 2ος όροφος Δημοτικού Κατ/τος, αριθμ. τηλ: 2443 353213 – 2443 353212 ) από Παρασκευή 11.05.2018 έως και Πέμπτη 17.05.2018.

◼ 10 συμβάσεις ναυαγοσωστών στον Δήμο Βόλβης

Ο Δήμος Βόλβης έπειτα από την 84/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 10 άτομα για ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Βόλβης, με αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα τη χρονική περίοδο.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του Ν. 3584/07, πτυχίο ή δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Ναυαγοσώστη αναγνωρισμένης ναυαγοσωστικής σχολής από οικεία Λιμενική Αρχή ή Αδεια Ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς εκτός από τα ανωτέρω δικαιολογητικά προσόντων και τα ακόλουθα: Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, Αδεια Ναυαγοσώστη.

Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 και ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στα γραφεία του Δήμου Βόλβης (Σταυρός Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57014) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και τις 18 Μαΐου 2018 και ώρα 12.00.

◼ 10 ΥΕ εργάτες για ημερομίσθια στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού δέκα ατόμων τα οποία για τον Μάιο 2018 θα απασχοληθούν στον δήμο από 21.05.2018 έως 25.05.2018. Ανώτατο όριο απασχόλησης κατ’ άτομο πέντε ημερομίσθια.

Προκειμένου να καλύψει πρόσκαιρες κα μικρής διάρκειας ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584 /2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αυτεπάγγελτη αναζήτηση), υπεύθυνη δήλωση για το κώλυμα του άρθρου 16 του Ν. 3584/2007 (χορηγείται από την υπηρεσία).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας (Γραφείο Πρωτοκόλλου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.05.2018 έως 16.05.2018.

◼ 55 συμβάσεις εργατών, ηλεκτρολόγων και υδραυλικών στον Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 55 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Νέας Προποντίδας, που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά και συγκεκριμένα τους εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμούς ατόμων:

  •  10 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων αυτοκινήτων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
  •  3 ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  •  2 ΔΕ Υδραυλικών
  •  40 ΥΕ Εργατών/τριών καθαριότητας απορριμματοφόρων αυτοκινήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Προποντίδας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Τ.Κ. 63200, Νέα Μουδανιά (υπ’ όψιν κ. Κώστα Δαλαμπίρα ή Μισοκοίλη Σοφίας, τηλ. επικοινωνίας: 23730.25887, 23730.25533).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 17.05.2018.

◼ 18 συμβάσεις στον Δήμο Καστοριάς

Ο Δήμαρχος Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών, συνολικά 18 ατόμων:

  • ενός ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων (φορτωτή-εκσκαφέα),
  • ενός ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων έργων (Ισοπεδωτή γαιών) και
  • 16 ατόμων ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων που θα απασχοληθούν για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο 2018.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 08.05.2018 μέχρι και 14.05.2018.

◼ Οκτώ συμβάσεις  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες στον Δήμο Ικαρίας για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος