FOLLOW US: facebook twitter

Όλοι μιλούν για το «θαύμα του Πύργου»!: Αποθεώθηκε στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου η είδηση για την ανακαίνιση των αποθηκών του ΑΣΟ

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
Στο στιγμιότυπο ο Παντελής Παντελόγλου ενημερώνει (με οπτικοακουστική παρουσίαση) τα μέλη της ECFA για τις ευχάριστες εξελίξεις, ενώ είχε προηγηθεί ενημέρωση και στις 16/02 στη συνάντηση εργασίας 15 ευρωπαϊκών Παιδικών Κινηματογραφικών Φεστιβάλ.

 

Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα – όπως αναμεταδίδει από το 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας Δημήτρης Σπύρου – υποδέχθηκαν  στη Γενική Συνέλευση της European Children’s Film Association, οι παρόντες από τα 130 μέλη/εκπροσώπους φορέων από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες -αλλά και παρατηρητές από ΗΠΑ, Ινδία, Ρωσία, Κορέα κ.α.-, την  παρουσίαση από στελέχη του Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, της ανακαίνισης του σταφιδεργοαστάσιου του ΑΣΟ. Όπως τονίζει ο κ. Σπύρου «Ήταν κάτι το συναρπαστικό. Σήμερα, όλη η ευρωπαϊκή οικογένεια του παιδικού και νεανικού κινηματογράφου και της κινηματογραφικής παιδείας, συζητάει για το “Θαύμα του Πύργου”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot