FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας: Συνέντευξη Τύπου από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ημερομηνία: 08-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την 2η Λευκή Νύχτα της Αμαλιάδας που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 11 Αυγούστου. Ο εμπορικός κόσμος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη και την αγορά, όπως και ο εμπορικός σύλλογος για τις παράλληλες εκδηλώσεις τη συγκεκριμένη βραδιά. Χθες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Ο πρόεδρος Νίκος Σιαψάλης μίλησε για το πρόγραμμα, το άνοιγμα στις 8 το απόγευμα και τις παράλληλες δράσεις οι οποίες θα κορυφωθούν με τη συναυλία του Χρήστου Δάντη τα μεσάνυχτα. «Όλα τα καταστήματα είναι έτοιμα, έχουν εμπορεύματα σε πολύ καλές τιμές και με μεγάλες προσφορές, να προσελκύσουν τον κόσμο από όλο το νομό να έρθουν να ψωνίσουν και να βοηθήσουν τα καταστήματα της πόλης να πάρουν μια μεγάλη ανάσα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τα καταστήματα και τους χορηγούς μας, το δήμο Ήλιδας, την ΠΔΕ και το ΕΒΕ Ηλείας για την οικονομική βοήθεια. Επίσης την Δ.Α. Ηλείας και το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας για το κλείσιμο των δρόμων, αλλά και τα συγκροτήματα που έρχονται αφιλοκερδώς για να συμβάλουν την επιτυχία της εκδήλωσης και την διασκέδαση του κόσμου».

Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητας του εμπορικού κόσμου. «Έχουμε ετοιμάσει ότι καλύτερο ως εμπορικός σύλλογος και εμπορικός κόσμος για να παρουσιάσουμε. Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν και κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο. Το στοίχημα είναι να έρθει κόσμος από την ευρύτερη περιοχή, να γνωρίσει την αγορά της Αμαλιάδας, να δει τις μεγάλες προσφορές που θα φτάνει στο 70% και ευελπιστούμε πως όλοι θα έρθουν, θα ψωνίσουν, θα ευχαριστηθούν τις αγορές τους θα διασκεδάσουν με το πρόγραμμα μας και θα είναι μια μεγάλη γιορτή για την περιοχή. Θέλουμε να έρθουν όλοι να το αγκαλιάσουν, να ευχαριστηθούν και να δουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά μας και να αναγνωριστεί η πόλη και η αγορά στο ευρύ κοινό. Δεν χρειάζεται να απομακρυνόμαστε από τις μικρές πόλεις και να πηγαίνουμε στα μεγάλα αστικά κέντρα για να ψωνίζουμε. Μπορούμε να κάνουμε και εμείς την διαφορά. Αγκαλιάστε τις μικρές αγορές να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» σημείωσε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Παράλληλα σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην αγορά της περιφέρειας. «Η αγορά παρουσιάζει μια καθίζηση, αλλά δεν είναι ίδιο το καλοκαίρι το περσινό με το φετινό. Φέτος έχει παγώσει λίγο η αγορά. Πολλά μπορεί να ευθύνονται για αυτό, το κλίμα το οικονομικό, το κοινωνικό. Αυτό το έχουν παρατηρήσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Υπάρχει δουλειά, αλλά όχι αυτή που θα έπρεπε για καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος