FOLLOW US: facebook twitter

Κατά ΓΟΕΒ και ο ΤΟΕΒ Γαστούνης

Ημερομηνία: 08-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Μετά τον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και ο ΤΟΕΒ Γαστούνης «πυροβολεί» τον ΓΟΕΒ – Αλφειού Πηνειού. Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Κουλούρης θέτει το ζήτημα των προσλήψεων που φέρνει στην ημερήσια διάταξη το ΔΣ του ΓΟΕΒ, την ώρα που το προσωπικό του οργανισμού πραγματοποιεί επίσχεση εργασίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων.

«Στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ υπάρχει ως θέμα ημερήσιας διάταξης η πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση αορίστου χρόνου, δηλαδή διορισμός. Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στον ΓΟΕΒ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ο Οργανισμός προχωρά σε προσλήψεις υπαλλήλων. Είναι κάτι άτοπο και παράλογο και δεν ξέρω με ποια λογική τίθεται τέτοιο θέμα» σημείωσε ο κ. Κουλούρης και συμπλήρωσε πως «… κατά την άποψή μου, αλλά και κατά την άποψη όλου του συμβουλίου του ΤΟΕΒ Γαστούνης θα είναι λάθος να γίνουν αυτές οι προσλήψεις και νομίζω πως το θέμα θα καταψηφιστεί. Από την πλευρά μας ματώνουμε προκειμένου να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι στον ΓΟΕΒ, πληρώνουμε τις δόσεις μας και παρόλα αυτά οι απαραίτητες εργασίες δεν εκτελούνται».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Νίκος Φάμελος σχολίασε απαντώντας στον κ. Κουλούρη πως «… την ευθύνη διοίκησης του ΓΟΕΒ την έχει το Δ.Σ. και εποπτεύεται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας. Για την οποιαδήποτε υπολειτουργία του, καλείται να απολογηθεί υπηρεσιακά. Άρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει τον τρόπο διοίκησης του ΓΟΕΒ παρά μόνο τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος