FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στα πρόσωπα οι δημαιρεσίες στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

dimairesies-krestena

Δεν υπήρξαν αλλαγές στα πρόσωπα του προεδρείου και των επιτροπών στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Στις χθεσινές δημαιρεσίες επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και μαζί του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δελέγκος και ο γραμματέας Δημήτρης Μπατζάκας. Στις δημαιρεσίες προέδρευσε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Δήμος Φωτεινόπουλος.

Ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος άνοιξε τις διαδικασίες προτείνοντας για Πρόεδρο Βασίλη Διαμαντόπουλο Βασίλειο και για Γραμματέα τον Δημήτρη Μπατζάκα με το σύνολο των συμβούλων της παράταξής να συμφωνούν. Η αντιπολίτευση πρότεινε για Αντιπρόεδρο τον Γιάννη Δελέγκο ομόφωνα.

Στην ψηφοφορία έλαβαν:

Πρόεδρος: Διαμαντόπουλος Βασίλειος (ψήφισαν 19, έλαβε 19 ψήφους), Αντιπρόεδρος: Δελέγκος Ιωάννης (ψήφισαν 20, έλαβε 19 ψήφους και 1 λευκό), Γραμματέας: Μπατζάκας Δημήτριος (ψήφισαν 20, έλαβε 20 ψήφους). Στην εκλογή Προέδρου ήταν παρόντες 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι και στις επόμενες προσήλθε άλλος ένας.

Στην Οικονομική Επιτροπή

Για την ανάδειξη μελών της Οικονομικής Επιτροπής, από τη πλευρά της πλειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχθηκαν στα τακτικά μέλη οι Καραντώνης Παναγιώτης (15 ψήφοι), Φωτεινόπουλος Δημοσθένης (15 ψήφοι), Τουρής Γεώργιος (16 ψήφοι), Τουρής Τρύφων (15 ψήφοι – στη θέση του Βασιλόπουλου Παναγιώτη λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει ως τακτικό μέλος της Ο.Ε. και για αυτό αντικαθίσταται). Από τη πλευρά της μειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν οι Χατζόπουλος Γεώργιος (13 ψήφοι) και Λεπέτσος Γεώργιος (17 ψήφοι). Στα αναπληρωματικά μέλη από τη πλευρά της πλειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν οι Μωραίτου – Ζαφειροπούλου Ρούσσα (17 ψήφοι), Στρουμπάκου Κωνσταντίνα (17 ψήφοι), Βασιλόπουλος Παναγιώτης (19 ψήφοι). Από τη πλευρά της μειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν οι

Καλογερόπουλος Δημήτριος (11 ψήφοι), Δελέγκος Ιωάννης (16 ψήφοι)

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Για την ανάδειξη μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τη πλευρά της πλειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχθηκαν στα τακτικά μέλη οι Σαραντοπούλου Αγγελική (17 ψήφοι), Φούρναρης Χρήστος (17 ψήφοι), Στρουμπάκου Κωνσταντίνα (16 ψήφοι), Μωραίτου – Ζαφειροπούλου Ρούσσα (15 ψήφοι). Από τη πλευρά της μειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν οι Κοτρέτσος Βασίλειος (12 ψήφοι) και Κατσιέρη Αικατερίνη (15 ψήφοι).

Στα αναπληρωματικά μέλη από τη πλευρά της πλειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν Καραντώνης Παναγιώτης (16 ψήφοι), Τουρής Γεώργιος (16 ψήφοι), Παπαγρηγορίου Αθανάσιος (15 ψήφοι. Από τη πλευρά της μειοψηφίας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν Κωστόπουλος Αθανάσιος (13 ψήφοι) και Χατζόπουλος Γεώργιος (14 ψήφοι).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος