FOLLOW US: facebook twitter

Πλήρης αλλαγή προσώπων στο δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

dimairesies-pineios

Ο Καστρινός ανακάτεψε την τράπουλα

Ανακάτεψε πλήρως την τράπουλα ο δήμαρχος Πηνειού, τοποθετώντας παντού νέα πρόσωπα ή μετακινώντας τα σε άλλες θέσεις. Με εξαίρεση τον πρώην δήμαρχο Τραγανού και αναπληρωτή δήμαρχο Πηνειού Βασίλη Κασσιανό, όλοι οι υπόλοιποι της δημοτικής αρχής μετακινήθηκαν. Στις χθεσινές δημαιρεσίες η Μαρία Μπίλια εξελέγη νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με αντιπρόεδρο το Νίκο Θεοδωρόπουλο και γραμματέα τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Σπύρο Βασιλείου.

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος, ενώ στην επιτροπή ποιότητας ζωής πρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Θανόπουλος. Αλλαγές όπως προαναφέραμε είχαμε και στις θέσεις των αντιδημάρχων. Αναπληρωτής δήμαρχος παραμένει ο Βασίλης Κασσιανός (έμμισθος) με την ευθύνη του συντονισμού των αντιδημάρχων, προέδρων, φορέων και οργάνων του δήμου. Επίσης θα έχει την αρμοδιότητα των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και θα είναι υπεύθυνος κληροδοτημάτων. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος (έμμισθος) υπεύθυνος Τεχνικών έργων, αγροτικών θεμάτων του δήμου, πολεοδομίας κ.α.

Ο Διονύσης Γεωργόπουλος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος (άμισθος) υπεύθυνο υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης, των μονάδων κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας (πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ΤΕΒΑ, ΚΕΑ, Κέντρο Κοινότητας κ.λ.π.),Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας – Δια βίου Μάθησης, κοινωνικής πολιτικής και ισότητας των φύλων, προγραμματισμού, ανάπτυξης και δημοσίων σχέσεων και υπεύθυνο γραφείου κίνησης οχημάτων του Δήμου, μηχανημάτων του Δήμου και θεμάτων ηλεκτροφωτισμού

Ο Δημήτρης Δήμου αναλαμβάνει αντιδήμαρχος (άμισθος) υπεύθυνο αθλητισμού, θεμάτων ύδρευσης – αποχέτευσης, τελέσεως πολιτικών γάμων, συντονισμού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Παναγιώτης Θανόπουλος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος (έμμισθος) υπεύθυνο τουριστικής ανάπτυξης – παραλιών, παιδικών χαρών , δημιουργίας – συντήρησης – λειτουργίας κοιμητηρίων και συντήρησης πρασίνου, θεμάτων πολιτικής προστασίας, καταστημάτων, λαϊκών αγορών, αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, έκδοσης αποφάσεων κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και την εφαρμογή τους και υπεύθυνο αποθηκών και υλικών του Δήμου.

Τέλος ο Νίκος Μαφρέδας ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος (άμισθος) για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων που αφορούν στην αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών καθώς των δράσεων που αφορούν στην καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και των δημοτικών κτιρίων.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος