FOLLOW US: facebook twitter

Χορός, χρώμα και Novapartis!: Απογειώθηκε το κέφι και η σάτιρα στο Κρεστενέϊκο καρναβάλι

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα δύο θέματα που βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στο επίκεντρο του πολιτικού σκηνικού, συνέθεσαν το καλύτερο θεματικό άρμα στο καρναβάλι των Κρεστένων. Οι «ΚρεστεΝΕΟΙ» σατίρισαν το θέμα των Σκοπίων και της Novartis… Έτσι από τη Nova Macedonia και την Novartis, προέκυψε η Novapartis…

Η παρέλαση άνοιξε με την Δήμητρα Μπέρτσου και τους χορευτές και χορέυτριές της από τη σχολή χορού Shall We Dance, που συνόδεψαν την Βασίλισσα του 25ου Κρεστενέικου Καρναβαλιού στην εμφανισή της. Ο Σύλλογος Γυναικών Κρεστένων με το άρμα του «πήγε Χαβάη», ενώ ακολούθησε μια γεύση από «αγγλικές και αμερικάνικες απόκριες» στο Halloween… του πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Σαμικού. Μετά το άρμα με θέμα «τα μήλα των εσπερίδων» συνέχισε το γκρουπ «Αλαλούμ» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κρεστένων.

Ένα ολάνθιστο άρμα ακολούθησε με τίτλο «η άνοιξη θα ανθίσει» και συνέχισαν πίσω από τα λουλούδια, οι «μέλισσες και μελισσοκόμοι» του Παιδικού Σταθμού Κρεστένων, αλλά και η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κρεστένων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ραχών γέμισε με ρεμπέτικους ήχους την παρέλαση με τους ρεμπέτες και η συνέχεια δόθηκε με τους κροίσους και τα φτωχαδάκια στο άρμα «Άλλοι ζουν με κρίση κι άλλοι ζουν σαν κροίσοι» του Περιηγητικού Περιπατιτικού Συλλόγου Κρεστένων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλικώμου, παρουσιάσε τις «Μάγισσες του Καλλικώμου» και συνέχισε η παρέλαση με την δημιουργία της Πένυς Καλογεροπούλου από το «Λιρί του Κόκορα» «Οι χειροτέχνες έχουν τη λύση». Η Δήμητρα Μπέρτσου με την ομάδα της έκανε ένα ακόμα χορευτικό πέρασμα, λίγο πριν πέσει η αυλαία με τους «ΚρεστεΝΕΟΥΣ» που όπως προαναφέραμε έδωσαν μια γερή γεύση σάτιρας στο 25ο Κρεστενέικο Καρναβάλι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος