FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Λεωνίδιο 3-0: Στο κυνήγι του Βλαχιώτη

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας «καθάρισε» εύκολα το Λεωνίδιο και παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο

Ο Αστέρας, όπως ήταν αναμενόμενο, νίκησε εύκολα την ουραγό ομάδα του Λεωνιδίου με 3-0, το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, παρουσία 250 περίπου φιλάθλων και διατηρήθηκε σε απόσταση τριπόντου από τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον οποίο θα υποδεχτεί στην Αμαλιάδα στις 18 Μαρτίου. Και σε αυτό το ματς, θα κριθεί πιθανότατα η πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Δύο γκολ στο μισάωρο

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έδειξε διάθεση να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Στο 7΄, από σέντρα του Παγώνη και κεφαλιά του Μαρουκάκη, η μπάλα πέρασε άουτ και στο 12΄ έγινε το 1-0, όταν ο Κέρι έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Μπουντόπουλο, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 20΄ από ασίστ του Μπουντόπουλου, ο Μαρουκάκης έκανε πλασέ λίγο άουτ, ενώ στο 30΄ο Ενγκουέμ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 40΄ ο Λόρι Κέρι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά έπεσε και μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου, Κώστας Γιαννούσης.

3-0 στο 76΄

Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και στο 47΄ ο Ντιέγκο Τόρες είχε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 62΄ και στο 68΄ ο Κέρι με φάουλ και καλό σουτ αντίστοιχα, δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος παίκτης, είχε κεφαλιά μόλις άουτ στο 71΄, από σέντρα του Παγώνη.  Τελικά τα κατάφερε στο 76΄. Αφού απέφυγε όσους βρήκε μπροστά του, έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0. Στο 84΄ από σέντρα-σουτ και κόντρες η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Λεωνιδίου, ενώ στο 86΄ ένα καλό σουτ από τον Τάσο Κυριάκο έφυγε άουτ.

Από τον Αστέρα ξεχώρισαν οι Μπουντόπουλος, Ενγκουέμ, Παγώνης και Τόρες. Την επόμενη Κυριακή έχει δύσκολη έξοδο στην Κ. Αχαγιά κόντρα στην Αχαϊκή.

 

Αστέρας: Λέτσο, Μπουντόπουλος (55΄ Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Παγώνης (76΄ Κυριάκος), Μπανούσης, Μαρουκάκης, Κέρι (86΄ Μηνάς), Τόρες (80΄ Μπουτσικάκης).

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Λάτσης, Βρετάκης, Κατσικαδάς (46΄Βερβέσος), Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Μπαϊρακτάρι, Κύριος (72΄Πορφύρης), Δολιανίτης (76΄Λάλας), Μπακάλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος