FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ηλειακός Βαρθολομιού 2-0: Με Κυριαζή η παραμονή

Ημερομηνία: 22-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι νίκησε χθες  2-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού εντός έδρας και πανηγύρισε την παραμονή στην Α1 Κατηγορία, ενώ ο Ηλειακός υποβιβάστηκε μαζί με Μαγούλα, Χειμαδιό και Αίαντα στην Α2 Κατηγορία. Και τα δύο γκολ πέτυχε στο β΄ ημίχρονο ο Γιάννης Κυριαζής (φωτό) για την ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα, η οποία με 2 νίκες σε 3 ματς με τον Ηλειακό, δικαίως παρέμεινε στην Α1.

Μπροστά σε 600 θεατές, το Χάβαρι είχε δοκάρι στο 30΄ με τον Καραπάνο  και το α΄ μέρος τελείωσε 0-0,  με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν πολλά ρίσκα. Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες του Μιχάλη Καλαρίτη βγήκαν μπροστά για να πετύχουν  γκολ καθώς ήθελαν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία  και στο 60’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τους επιθετικούς να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Το Χάβαρι βρήκε ανοιχτούς χώρους στη συνέχεια και στο 69΄ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός  Γιάννης  Κυριαζής με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0. Και στο 75’ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σφράγισε την παραμονή για τους μελανόλευκους του Χαβαρίου.

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ανδριόπουλος, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (48’ Μαρίτσας), Κυριαζής, Καραπάνος (50’ Πολυζώης), Κ. Ρούνης, Μπατζακόπουλος (46’ Σπυρόπουλος).

Ηλειακός: Βύτανος, Βούτος (80’ Βαγγελάκος), Μπακογιάννης, Πουλής, Σακκάτος, Γκίνης, Κωνσταντακόπουλος, Καραγιάννης (58’ Μαγκαφάς), Ράλλης, Καρατζανίδης (80’ Ζωγόπουλος), Καλλιβωκάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot