FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Θήβα 2-1: Πέμπτος με Σταθάτο!

Ημερομηνία: 22-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δύο γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού, νίκησε και τη Θήβα και ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο

Ο Αστέρας νίκησε 2-1 τη Θήβα χθες στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και σε συνδυασμό με την ήττα του Φωστήρα στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό, τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Λάζαρου Σέμου, που στο β΄ γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού με 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες! Το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν μόλις 250 φίλαθλοι παρά τη δωρεάν είσοδο,  ξεκίνησε με πρωτοβουλίες του Αστέρα και στο 40΄ ο Τζορό από χτύπημα φάουλ έπιασε κεφαλιά, η οποία κατέληξε στα χέρια του Μόνου. Η υπεροχή του Αστέρα καρποφόρησε στο 17΄, όταν ο Σταθάτος ελίχτηκε έξω από την περιοχή κι έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ στην άλλη γωνία από εκείνη που φύλαγε ο Μόνος,  γράφοντας το 1-0. Μετά το 25΄ έπεσε η απόδοση του Αστέρα, η Θήβα κυριάρχησε στο κέντρο και στο 43΄ ο Κατσογιάννης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, στάθηκε μπροστά του ο Αρβανίτης και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έπεσε στο έδαφος. Ήταν δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» αλλά ο διαιτητής Γκριτζέπης (Αρκαδίας) έδωσε πέναλτι, το οποίο, παρά τις διαμαρτυρίες των «βυσσινί», εκτέλεσε ο Ευθυμίου κι έγραψε το 1-1.

 

«Καθάρισε» ο Σταθάτος

Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας βελτίωσε την όλη εικόνα του και κατόρθωσε στο 71΄ με το Γιώργο Σταθάτο να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που δίκαια του έδωσε τη νίκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, ελίχτηκε κατά μήκος της μεγάλης περιοχής, πέρασε 3 αντιπάλους και με δυνατό πλασαριστό σουτ παραβίασε την εστία της Θήβας. Νωρίτερα, στο 48΄ είχαμε ένα άστοχο σουτ του Τόσκα από καλή θέση και στο 51΄ ένα φάουλ του Αντωνόπουλου, το χτύπησε πλασαριστά στον Μπουτσικάκη, που έπιασε δυνατό σουτ λίγο άουτ.

Η Θήβα στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε για την ισοφάριση και ο Σπανός στο 83΄ είχε ένα σουτ πάνω από την εστία του Καλλιακμάνη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με ένα πλασαριστό έξυπνο σουτ του Μπαρμπαρούση που απέκρουσε ο Μόνος.

Από τους «βυσσινί», σταθερός ο Καλλιακμάνης, πρόσωπο του αγώνα ο Σταθάτος, ενώ ξεχώρισαν και οι Αντωνόπουλος, Τζορό, Αρβανίτης, Μπράβος. Καλή ομάδα η Θήβα με κορυφαίους τους Ευθυμίου, Αργυρίου και Κατσογιάννη.

 

Αστέρας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Τζορό, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος (75΄ Μπαρμπαρούσης), Οντβονγκ (60΄ Μελετίδης), Γκατιάγκα (84΄ Μαρκόπουλος), Παπουτσής.

Θήβα: Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Γεωργίου (82΄ Τσομπάνης), Χατζηχαραλάμπους, Αργυρίου, Κότωρος, Τόσκα (70΄ Ντέκα), Αντωνίου, Κατσογιάννης (57΄ Σπανός).

 

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος