FOLLOW US: facebook twitter

«Χ»αμογέλασε ο Αμπελόκαμπος

Ημερομηνία: 22-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εθνικός Αμπελοκάμπου-Κένταυρος Μαγούλας 1-1

O Εθνικός Αμπελοκάμπου με τρεις ισοπαλίες κόντρα στον Κένταυρο Μαγούλας, παρέμεινε στην Α1 Κατηγορία, σε αντίθεση με την ομάδα του Χρήστου Παπαζώη, που υποβιβάστηκε στην Α2 μετά από αρκετά χρόνια. Το τελευταίο ματς στον Αμπελόκαμπο, το απόγευμα του Σαββάτου, έληξε και αυτό ισόπαλο 1-1 και οι παίκτες του Μιχάλη Παπουτσή πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή τους.

Το ματς ήταν γεμάτο ένταση και συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και ως εκ τούτου υπήρξαν πέντε αποβολές από το διαιτητή Χρήστο Κούλη.

Ο Εθνικός απείλησε πρώτος στο 10΄, όταν ο Κ. Τσακοπιάκος έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, όμως ο Αβραμόπουλος από κοντά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 23΄ καλό φάουλ του Αβραμόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Φλίγκου και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, ο Κουρκουμέλης μπήκε ωραία από δεξιά , όμως το σουτ που έπιασε , έδιωξε εντυπωσιακά ο Μικελόπουλος!

 

Στην επανάληψη τα γκολ

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄, ο Φώτης Ηλιόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή και ο Ανδρέας Σπηλιωτόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι μέχρι το 70΄ που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κουρκουμέλης για σκληρό μαρκάρισμα,  κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά. Ο Κένταυρος από κει και πέρα αναθάρρησε και στο 72΄ αγγιξε το γκολ , με τον Π. Στροφύλλα, την κεφαλιά του οποίου εξουδετέρωσε ο Φλίγκος. Στο 77΄ λίγο έλλειψε να γίνει το 2 – 0, με τον Ανδρέα Σπηλιωτόπουλο να «σημαδεύει» το κάθετο δοκάρι του Μικελόπουλου. Τελικά στο 87΄ ο Κένταυρος ισοφάρισε, όταν ο Μπαλαούρας έπιασε δυνατό  σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο επερχόμενος Καρβουνιάρης σκόραρε.  Από κει και πέρα κυριάρχησαν οι αντεγκλήσεις και στο 90΄ αντίκρισαν απευθείας κόκκινη κάρτα οι Μπαλαούρας και Διαμαντόπουλος, γιατί έφτυσαν ο ένας τον άλλον! Στο 93΄αποβλήθηκε και ο Χ. Μαγκαφάς του Εθνικού που βρισκόταν στον πάγκο για εξύβριση αντιπάλων! Το ματς τελείωσε στο 95΄μεσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και τον Αβραμόπουλο της Μαγούλας να είναι ο 5ος παίκτης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς, για εξύβριση των φιλάθλων.

Εθνικός: Φλίγκος, Ηλιόπουλος, Κοκολάκης (46’ Φλεβοτόμος ), Τσίτσος , Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος , Τσακοπιάκος Κ., Αβραμόπουλος (90’  Κουλούρης ), Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας, Νανόπουλος Θ.( 50΄ λ.τρ. Κ.  Νανόπουλος ), Γκορδής, Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Καράμπελας (80’Τζόλος ), Δ. Στροφύλλας, Κατσώλης, Τσιάκας (55΄Π. Στροφύλλας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος