FOLLOW US: facebook twitter

Τσικλητήρας-Πανηλειακός 1-3: Κλείδωσε την τρίτη θέση

Ημερομηνία: 26-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός πέρασε και από την Πύλο, νίκησε το Σάββατο  με 3-1 τον Τσικλητήρα  και εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση, μετά την ήττα της Καλαμάτας στην Αμαλιάδα. Ο Μπουρνέλης έκανε το 0-1 στο 7΄ και ο Γιαννόπουλος ισοφάρισε στο 14΄. Στο 22΄ο Σωτηρόπουλος σημείωσε το 1-2 και στο 35΄ ο Γκοτσούλιας το 1-3.

Ο Πανηλειακός είχε και ένα δοκάρι με τον Σέχου στο 40’ καθώς και άλλες ευκαιρίες οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε ένα τέταρτο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν από το Γιώργο Κούτση επτά Ηλείοι  ποδοσφαιριστές, οι Καπετανάκης, Σωτηρόπουλος, Μπουρνέλης, Κολόκας, Δαβουρλής, Γιαννακόπουλος και Κατελούζος, ενώ στον πάγκο βρισκόταν ο Βουργουντζής.

 

Τσικλητήρας: Χατζηδάκης, Μαράντος, Γεωργιάδης (30’ Μέμα), Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Κωστόπουλος (65’ Χύσα), Ρήγας (71’ Κροτσίδας), Πήλιος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (46’ Σουσίου)

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος (85’ Κατελούζος), Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Μπουρνέλης (76’ Γιαννακόπουλος), Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας, Σέχου (85’ Δαβουρλής), Χατζηστάμου, Σωτηρόπουλος (80’ Κρεββατάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος