FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Καλαμάτα 3-1: Δεν χάνεται η πρώτη θέση

Ημερομηνία: 26-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Νίκησε την Καλαμάτα με 3-1 το Σάββατο στο στάδιο Αμαλιάδας και παρέμεινε στο +2 από τον Βλαχιώτη, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι «βυσσινί» στο φινάλε, πάνε στη Ζάκυνθο που υποβιβάστηκε και μαθηματικά και με νίκη τερματίζουν στην πρώτη θέση. Στο ματς με την Καλαμάτα, ο Αστέρας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Κώστα Μπανούση στο 6΄, έπειτα από κόρνερ του Λόρι Κέρι. Στο 9΄η μπάλα έφτασε σε ιδανική θέση στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκόμεζ. Για να έρθει και το δεύτερο  γκολ στο 16΄, όταν οι «βυσσινί» κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κέρι ανέλαβε την εκτέλεση και με εξαιρετικό χτύπημα, νίκησε τον Γκόμεζ και έκανε το 2-0. Ωστόσο μια ολιγωρία στο 44΄ απέφερε τη μείωση του σκορ, καθώς από σέντρα του Σαραντόπουλου, ο Παπουτσογιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-1.  Ο Αστέρας αντέδρασε άμεσα. Στο 45΄, ο Κέρι έκανε τη σέντρα σε σημείο που μόνος ανενόχλητος ο Παγώνης, με πλασέ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Γκόμεζ.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουζούρας (85΄Κασνέτση), Παπαδόπουλου, Ρόβας, Παγώνης, Ενγκουέμ, Σταθάτος (80΄Μηνάς), Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (75΄Μαρουκάκης), Κέρι, Τόρες (67΄Κυριάκος).

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος (52΄Λουκάς), Νινιός (87΄Χάρι), Αθανασόπουλος, Τορεζάνι, Μερκούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος