FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή 0-1: Μπήκε σε μπελάδες

Ημερομηνία: 26-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 1-0 στο «Γρ. Καλάκος» από την Αχαϊκή  και την τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο νίκη στον Πύργο επί του Πανηλειακού για να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική. Αυτή τη στιγμή έχει 30 βαθμούς όπως και ο Διαγόρας ενώ η Αχαϊκή που είναι κάτω από τη ζώνη έχει  28. Στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Διαγόρας έχει το πιο εύκολο έργο στο Ληξούρι με τον υποβιβασμένο Παλληξουριακό, ενώ οι Αχαγιώτες παίζουν εντός με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας του ΠΑΟΒ με την Αχαϊκή υπερτερεί η Αχαϊκή, οπότε ο ΠΑΟΒ θέλει τρίποντο στον Πύργο για να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα των Αχαιών.

Στο ματς του Σαββάτου ο ΠΑΟΒ δεν ήταν καλός και η Αχαϊκή σκόραρε με εύστοχο πέναλτι του Αποστολόπουλου στο 28΄, μετά από χέρι του Περικλή Πολίτη μέσα στην περιοχή. Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» πίεσαν χωρίς όμως να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Θ. Νικολόπουλος (46΄Καλογερόπουλος), Γ. Πολίτης, Γούρμος, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος (λ.τρ. 78΄Πάγκαλος), Ρίλντι, Χαριτόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Γερασιμόπουλος, Αποστολόπουλος (90+΄Μούνγκουλι), Μωραΐτης (90+΄Μπίτρας), Μητρόπουλος, Σταυρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος