FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με λεμόνι: Το… ντεφιλέ!

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Ωλέ, ωλέ, πάω σε… ντεφιλέ!

-Τι κραυγάζεις έτσι μωρή Μαριγούλα, τι ντεφιλέ και αηδίες μας τσαμπουνάς πρωϊνιάτικα; Άσε να πιούμε με ησυχία το καφεδάκι μας.

-Τι καφεδάκι Ασημούλα, εδώ συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα κι εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι; Δεν διάβασες τις λεπτομέρειες από την παρουσίαση  «Be inspired» του «Western Greece» που πριν καλά- καλά βγει στον «αέρα»  η ψηφιακή τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , απέκτησε και τους πρώτους «πελάτες» πέρα από τα χιλιάδες likes στο fb και γενικώς… συγκλόνισε τα πλήθη στην Ευρώπη!

-Δεν ξέρω τι εγγλέζικα είναι αυτούνα που μου λες, όπως ξέρεις δεν είμαι γλωσσομαθής, δεν καταλαβαίνω…  γρι αλλά είμαι όλη αυτιά γιατί σίγουρα κάτι… πικάντικο θα έχεις να σχολιάσεις!

-Μέσα στα πολλά λοιπόν που διάβασα πέρα απ’ το ότι 70 τοπικές εφημερίδες της Γερμανίας, με συνολική κυκλοφορία 530 φύλλα,  κυκλοφόρησαν με άρθρο που περιγράφει το φυσικό, ειδυλλιακό τοπίο της Δυτικής Ελλάδας, έχω τούτο να σου πω: Βρετανικό ταξιδιωτικό blog εστίασε σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι, Ισπανικές εφημερίδες κάλυψαν εκδηλώσεις της επετείου από  την αναπαράσταση από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου και έκλεισε φωτογράφηση μόδας για γερμανικό περιοδικό στο … Αγρίνιο!

-Δηλαδή κάτι ανάλογο με τον… Οίκο Gucci  που ήθελε να κάνει ντεφιλέ στην Παρθενώνα;  Μου λες δηλαδή ότι  ξένοι σχεδιαστές αφού μελέτησαν το site του western Greece, από όλη τη Δυτική Ελλάδα και τα τοπία που είδαν  κατάληξαν να κάνουν φωτογράφηση  μόδας με μοντέλα στο … Αγρίνιο; Ρε μπας και είναι φαν του Κυριάκου και εμπνεύστηκαν από την φωτογραφία με τους αγρότες στα σανά και είπαν εντάξει, καλά και τα… καπνά;

-Προφανώς! Και περί ορέξεως των σχεδιαστών… κολοκυθόπιτα Ασημούλα μου, εγώ με το Αγρίνιο είμαι, τύφλα να’ χει η… Αρχαία Ολυμπία μπροστά στους άλλους τουριστικούς προορισμούς της Δυτικής Ελλάδας, ποιος την υπολογίζει; Γιατί από τα στοιχεία που δώσανε στη δημοσιότητα, αποδεικνύεται ότι… κανένας δεν… εμπνεύστηκε από την Ολυμπία! Χεσμένη την έχουνε όπως φαίνεται και οι…  εμπνευστές του σχεδίου και οι εμπνεόμενοι!  Ρε μπας και νομίζουνε ότι ανήκει σε άλλη Περιφέρεια και την ψάχνουνε στο χάρτη;

-Κοίτα Μαριγούλα μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα, γιατί αυτή ήταν η.. πρώτη φουρνιά των στοιχείων που δόθηκαν!   Στη δεύτερη στοχεύει και ο Γαβρίλης, γιατί μόλις διάβασε για τη φωτογράφιση μόδας στο Αγρίνιο, αμέσως έκανε παρέμβαση στον Παπαναστασίου και του ζήτησε να γίνει το… ντεφιλέ μετά την φωτογράφηση στο πάρκο ΣΠΚ! Όσο για την Ολυμπία, μάλλον… μύτη δεν άνοιξε!

-Είναι γιατί σ’ αυτήν ποντάρουμε από… Κίνα κι απάνω! Μόλις βγει ο πολύγλωσσος οδηγός στα κινέζικα, θα πάρουνε κι αυτοί χαμπάρι ότι υπάρχει και η Ολυμπία! Προς το παρών, μόνο η… Αιτωλοακαρνανία ενέπνευσε τα πλήθη αν κρίνουμε από τα στοιχεία που έδωσε η Περιφέρεια! Έτσι κι αλλιώς, όπως ειπώθηκε το… όνομα καμία σημασία δεν έχει!!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος