FOLLOW US: facebook twitter

Τεράστιο διπλό με Π. Στροφύλλα

Ημερομηνία: 25-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kentayros-magoulas

Εθνικός Αμπελοκάμπου- Κένταυρος Μαγούλας 0-2

Τεράστιο διπλό για τον Κένταυρο, ο οποίος νίκησε μέσα στον Αμπελοκάμπο με 2-0 τον τοπικό Εθνικό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 20’, όταν ο Παναγιωτόπουλος φάτσα με το τέρμα αστόχησε, ενώ από την πλευρά του ο Κένταυρος στάθηκε άτυχος στο 40’, όταν σε προσπάθεια του Σάκη Στροφύλλα η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν εκ νέου, όταν ο Παναγιωτόπουλος μόνος απέναντι από τον Κούβελα, νικήθηκε από το νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα, και στο 44’ μετά από συνδυασμό τον Σάκη και Παρασκευά Στροφύλλα ο τελευταίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα με 0-1 στους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο τέταρτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Κούβελα, με την ομάδα της Μαγούλας όμως να είναι αυτή που πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Παρασκευά Στροφύλλα, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «σφράγισε» μια τεράστια νίκη για την ομάδα του

Οι συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλίγκος, Μαραθιάς (85’ Αθ. Τσακοπιάκος), Κοκολάκης, Κύτταρης, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος (87’ Α. Μαγκαφάς), Τσακοπιάκος Κ., Παναγιωτόπουλος, Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Κούβελας, Αβραμόπουλος, Τζόλος (55’ Γκόρδης), Κλειδέρης (70’ Τσιμάνης), Καράμπελας, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπαλαούρας, Στροφύλλας Δ., Στροφύλλας Π. (90’ Σταυρόπουλος), Μπενάλντο.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος