FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος – Καλαμπάκος: «Τα παιδιά παλεύουν, σκοτώνονται…»

Ημερομηνία: 25-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Σαχπατζίδης: Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για εμάς απέναντι στη Λευκάδα»

Ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα του και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δουλεύουμε αρκετά όλη την εβδομάδα. Πέρασε ένα δύσκολο 15ημερο. Παίξαμε με όλου τους μεγάλους. Τώρα που τελείωσε η ιστορία με αυτά τα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο, συν τα ταξίδια που είναι πολλά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί ήταν άσχημα ματς για εμάς. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για να είμαστε έτοιμοι εκεί που χρειαζόμαστε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλαμε να έχουμε μία τύχη, όπως στο Λευκάδα-Ολυμπιακός, αλλά ο Παναθηναϊκός ήρθε με αεροπλάνο, όχι με τα πόδια…. Θέλαμε να τους προσθέσουμε κούραση. Δεν τα καταφέραμε, τους φοβηθήκαμε πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε. Το ευχαριστηθήκαμε όταν η διαφορά ξέφυγε. Έχουμε δρόμο αρκετό ακόμα, αλλά τουλάχιστον βρίσκουμε σημάδια βελτίωσης που μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα».

Για τη συνέχεια της σεζόν είπε: «Στην Α2 κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα. Η Α1 είναι διαφορετικός κόσμος. Ωραίος, ευχάριστος. Ο Κόροιβος θυμίζει σε πολλά το Παγκράτι. Δεν έχουμε πολλά χρήματα να ξοδέψουμε. Οι άνθρωποι ξέρουν που είναι και γιατί παλεύουν. Εγώ είμαι σε γνώριμη κατάσταση. Είμαστε όλο κωλοπετσωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Θα ήταν πιο εύκολο να κάνεις πράγματα που αντέχεις να πληρώσεις. Αν δεν τα έχεις, προχωράς με αυτά που έχεις. Τα παιδιά παλεύουν, σκοτώνονται. Θα εξαντλήσουμε που μπορεί να φτάσει ο καθένας. Αν τα καταφέρουμε, θα χαρούμε».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Σαχπατζίδης, ο οποίος είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που δουλεύαμε στην προπόνηση. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για εμάς απέναντι στη Λευκάδα, που είναι σημαντικό παιχνίδι όπου πρέπει να νικήσουμε».

Στον Κόροιβο έχουν αφήσει ήδη πίσω τα προηγούμενα ματς και στρέφονται στον προσεχή εντός έδρας ματς με την Δόξα Λευκάδας, κόντρα στην οποία ξεκινά ουσιαστικά για τους «μπλε» το πρωτάθλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος