FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Σάκκος: «Δεν θέλετε το τμήμα βόλεϊ στην Αμαλιάδα;»

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έφορος του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου, Τάκης Σάκκος, προέβη σε προσωπική δήλωση για το γεγονός ότι σήμερα πέταξαν έξω από τον κλειστό της Αμαλιάδας το τμήμα βόλεϊ, παραχωρώντας την ώρα προπόνησης του τμήματος, σε άλλο σωματείο.

Η δήλωση του Τάκη Σάκκου

«Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι υπεύθυνοι των αθλητικών εγκαταστάσεων ,δηλαδή ο «Ηλείος» και κατ’ επέκταση η Δημοτική Αρχή ότι οι δημοτικές εγκαταστάσεις δεν είναι κτήμα τους. Αντίθετα, είναι εκλεγμένοι από εμάς και πληρώνονται από εμάς για να τις διοικούν με τον καλύτερο τρόπο και όχι με το έτσι θέλω και χωρίς ουσιαστικά κριτήρια να διαθέτουν τον χώρο σε όποιον θέλουν και όπως θέλουν.

Σήμερα, με τρόπο καταχρηστικό και παράνομο, ασκώντας εξουσία, πέταξαν έξω κυριολεκτικά το τμήμα βόλεϊ από το κλειστό παραχωρώντας την ώρα προπόνησής μας σε άλλο σωματείο.

Να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι, που δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα ούτε μας δίνουν γραπτή απάντηση, στο ερώτημα μας πώς μπορεί ένα ιστορικό σωματείο με τόση προσφορά στον τόπο μας , με 6 αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις ηλικίες, με αθλητές στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας και τόσες επιτυχίες να έχει μόνο 6 ώρες προπόνησης την εβδομάδα από τις 35 συνολικά διαθέσιμες .

Κύριοι της δημοτικής αρχής δεν θέλετε το τμήμα μας στην πόλη μας; Βγείτε να το πείτε αν έχετε το θάρρος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος