FOLLOW US: facebook twitter

26ο Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας: Θριάμβευσε ο Λαϊνόπουλος

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Στέλιος Λαϊνόπουλος με συνοδηγό τον Τάσο Παπαδόπουλο στο Subaru Impeza (πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ) ήταν οι μεγάλοι νικητές του 26ου Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας, την Κυριακή στην περιοχή του Χαβαρίου. Ήταν πολύ γρηγορότεροι στο πρώτο πέρασμα από τους Θέμη Χαλκιά-Κώστα Κόντο με Mitsubishi Lancer EVO X (στέφτηκαν Κυπελλούχοι Χώματος) και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη, παρότι έχασαν στη δεύτερη και τρίτη ειδική.

Η συνολική διαφορά των δύο πληρωμάτων ήταν μόλις 3,6΄΄, δείγμα της μεγάλης μάχης που έγινε με το χρονόμετρο. Ο Λαϊνόπουλος πάντως έχει επιστρέψει δριμύτερος, δείχνει πλέον πολύ δυνατός, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του.

Στην τρίτη θέση της Γενικής ήταν οι Γιάννης και Βαγγέλης Ακράτος με Peugeot 208 R2, που ήταν αρκετά γρήγοροι και στην τέταρτη οι Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης με Ford Escort RS. Πίσω τους τερμάτισαν οι Χρήστος Παλαιολόγος-Δημήτρης Σελλής με Mitsubishi Lancer EVO VIII.

Πρώτος ο Καραγκούνης στη C6

Στην κατηγορία C6, οι Ηλίας Καραγκούνης-Φώτης Κωνσταντόπουλος με Toyota Starlet (ΑΟΛΑΠ) πήραν την πρώτη τους νίκη στο Κύπελλο καθώς τερμάτισαν μπροστά από τους Παναγιώτη Πανούτσο-Φώτη Αλεξανδρόπουλο με Toyota Yaris (ΑΟΛΑΠ), οι οποίοι είχαν μια έξοδο στο δεύτερο πέρασμα που τους κόστισε χρόνο.

Παρόλα αυτά οι Πανούτσος-Αλεξανδρόπουλος πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας της F2 και ελπίζουν βάσιμα στον τίτλο. Τρίτοι ήταν οι Νίκος Μοσχόπουλος-Γιώργος Μανέτας επίσης της ΑΟΛΑΠ και με ίδιο αυτοκίνητο, Toyota Yaris.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος