FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει αύριο ο ΦΟΔΣΑ Ηλείας

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Συνεδριάζει την Πέμπτη στη 1.30 το μεσημέρι, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Ηλείας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτεινόμενης από τον προσωρινό ΙΦΣ σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ήλιδας, του συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας και του ΙΦΣ (Απευθείας Σύμβαση ΙΙΙ) του Δημόσιου Διεθνή Διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ) για την υλοποίηση του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νομού Ηλείας».

2. Ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής της Προγραμματικής Σύμβασης για την πράξη «Χρηματοδότηση και τιμολογιακή πολιτική για την εκτέλεση του έργου της Κινητής Μονάδας Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας- 1η Συμπληρωματική Σύμβαση» στο αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Σ.

3. Ενημέρωση και λήψη των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων- Μελών του Συνδέσμου για την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Ηλείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 225 του Ν.4555/2018 (Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος