FOLLOW US: facebook twitter

7,8 ευρώ για την «Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων» – Χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η δράση και παρουσιάζεται η προκήρυξη

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

H “Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων” είναι η νέα δράση, με προϋπολογισμό 7.800.000 ευρώ, που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020», για την οποία ξεκινά διαβούλευση, καθώς αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 11.00′, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το περιεχόμενο της προκήρυξης.

Πρόκειται για απόλυτα στοχευμένη δράση που συνδέεται με την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την αύξηση της προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών που παράγει η περιοχή. Είναι η μοναδική προκήρυξη σε επίπεδο χώρας που χρηματοδοτεί δημιουργικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν αφετηρία δημιουργικές ιδέες στους επιλέξιμους κλάδους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος