FOLLOW US: facebook twitter

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Ανδραβίδας Κυλλήνης την Παρασκευή: Συζητά για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στη Βάρδα

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα μοναδικό θέμα την έγκριση Απολογισμού- Ισολογισμού, οικονομικού έτους 2015 ενώ αμέσως μετά, στις 7 θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ αυτών, η αναπλήρωση κενωθείσας θέσης τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του  Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η εκλογή Αντιπροσώπου του Δήμου σε αντικατάσταση διαγραφέντος μέλους της πλειοψηφούσας παράταξης, στο Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», για το υπόλοιπο της Δημοτικής Περιόδου  2014-2019 αλλά και η λήψη απόφασης για την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Ηλείας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί και η υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα openmall (ανοικτά κέντρα εμπορίου) σε συνεργασία με το εμπορικό επιμελητήριο Ηλείας και τον εμπορικό σύλλογο Βάρδας  (η πρόταση αφορά   την αγορά της Βάρδας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος