FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον Συντονιστή του Δημοτικού Έργου κ. Σπύρο Τζουλέκη.

Ο κύριος Παυλόπουλος υποδέχτηκε εγκάρδια τον Δήμαρχο Ήλιδας  έπειτα από αίτημα του κυρίου Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να του απευθύνει πρόσκληση για να παρευρεθεί στην Αμαλιάδα την ερχόμενη Άνοιξη επ’ αφορμής της τέλεσης των επίσημων εγκαινίων του νέου Πολυχώρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Ήλιδας.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την νέα υποδομή που διαθέτει εδώ και λίγους μήνες ο Δήμος Ήλιδας και αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού, πρωτόγνωρο για την Ελληνική περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετώπισε θετικά το ενδεχόμενο παρουσίας του στην Αμαλιάδα, αρκεί αυτό να συμβαδίζει με το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του και της πολλές υποχρεώσεις του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για θέματα που άπτονται του Δήμου Ήλιδας, αφού ο κύριος Παυλόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα της περιοχής μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος