FOLLOW US: facebook twitter

Ευχές για καλή χρονιά από τους κυνηγούς της Αμαλιάδας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:

Παρουσία των μελών του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας έκοψε χθες το απόγευμα την πίτα του. Με κυρίαρχες ευχές αυτές για υγεία και καλά κυνήγια, οι κυνηγοί άνοιξαν τη νέα χρονιά, την οποία ελπίζουν να είναι αρκετά καλύτερη από αυτή που έφυγε. Ωστόσο και το 2017 ήταν μια χρονιά – ορόσημο για το σύλλογο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Μουσάς, «Το 2017 ήταν μια χρονιά – ορόσημο για το σύλλογό μας, μιας και επανήλθαμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς, από οικονομικής άποψης. Τα μέλη είναι ενήμερα για τα προβλήματα που περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Ευελπιστούμε και το 2018, να είναι το ίδιο και καλύτερο από το 2017».

Τον δήμο Ήλιδας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Νώντας Παναγιωτόπουλος που μετέφερε τις ευχές του δημάρχου και ευχόμενος ο ίδιος για καλά κυνήγια καλά θηράματα με ασφάλεια. Επισήμανε πως το κυνήγι μπορεί από πολλούς να παρεξηγείται, όμως εξέφρασε την άποψή πως όταν ο κυνηγός είναι συνειδητοποιημένος, δεν καταστρέφει την πανίδα, αλλά την προστατεύει μαζί με το περιβάλλον.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ομίλου Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων ν. Ηλείας Λευτέρης Πλανήτερος, ευχήθηκε στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, υγεία και καλά κυνήγια και ενημέρωσε για τη δράση που φιλοξενεί το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον ΟΚΑΔΕ (Όμιλος Κυνόφιλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος), στη διασταύρωση Πυρομαχικών στην Ανδραβίδα για το τρόπαιο μπεκατσινιού – ΟΚΑΔΕ, ζητώντας τη στήριξη των κυνηγών ως θεατών αλλά και συμμετεχόντων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος