FOLLOW US: facebook twitter

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 02-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

olympia-fest19-ad-270x400

Τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας

Στο θέατρο Απόλλων πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, η τελετή έναρξης του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους και της 16ης Camera Zizanio. Οι δε προβολές θα ξεκινήσουν την Κυριακή 4/12 (11 π.μ.) στο κινηματοθέατρο «Απόλλων», την καρδιά των προβολών του Φεστιβάλ Ολυμπίας στον Πύργο, με την ταινία «Οι θρύλοι του Βαρώνου Μινχάουζεν» του Κάρελ Ζέμαν, μια από τις ταινίες του μεγάλου φετινού αφιερώματος του φεστιβάλ στα θρυλικά στούντιο Ζλιν της Τσεχίας.

deus-iro

Blast from the past… στο «Deus»

Ύστερα από αρκετό καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ροκ βραδιά με την dj Iro στα decks του «Deus Ex Musica».

suite

Sweet secret party στο­ «Suite»

Οι βροχές δεν μας μελαγχολούν καθόλου… γιατί το βραδύ έχει πάρτι… Σάββατο βράδυ στις 9  μες στο ρυθμό, με δυνατές μουσικές στο Suite Cafe-bar με τους Πατρίσια Κάβουρα και Σάκη Μαστοράκη on the decks…

 vanilia-radio
Vanilla Radio στο «Bardoo»
Ο μήνας των εορτών, ανοίγει με την επιστροφή μας στο «Bardoo»! Το Vanilla Radio, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έχει ραντεβού μαζί σας στο ωραιότερο bar της Αμαλιάδας. Στο τελευταίο Vanilla party για τη χρονιά που φεύγει, το κέφι και οι θερμοκρασίες θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα! Οι μοναδικές μουσικές γεύσεις του Vanilla Radio, σερβιρισμένες στα Decks και στα ποτήρια του Bardoo!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος