FOLLOW US: facebook twitter

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 02-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

mercado

Night Call στο «Mercado»
Συνεχίζει τα δυναμικά event και αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το «Mercado» με ένα μοναδικό event από το NAVONA club di Oggi της Πάτρας, το Night Call Party! Πρωταγωνιστές στη μουσική οι Dj S.Mavromatis & Dj Stathakis.

central

H Βέρα Μπούφη στο «Central»

Έρχεται την Παρασκευή να απογειώσει το «Central» στην Αμαλιάδα η Βέρα Μπούφη με την επιτυχία της ‘’Αδυναμία’’ που ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια μοναδική βραδιά που θα τη συνοδεύει μια μοναδική φωνή… Γιατί οι αδυναμίες δε κρύβονται…

 

depot

Ο Mikele στο  «Depot»

Τα μεγάλα event για το εορταστικό πρόγραμμα του «depot club» ξεκινούν με τον Dj θρύλο MIKELE αυτή την Παρασκευή 02/12 στις 22:00. Ο κορυφαίος Έλληνας Dj επιστρέφει στην αγαπημένη του Ηλεία και στο depot club για μια μοναδική νύχτα με τις καλύτερες μουσικές που θα μας διασκεδάσουν μέχρι το ξημέρωμα!

oinosense

O Πάνος Κλάδης στο «Oinosense»

Μια έντεχνη λαϊκή βραδιά ετοιμάζει αυτή τη Παρασκευή το «Oinosense» με το Πάνο Κλάδη live στο μικρόφωνο που θα  μας χαρίσει μια φαντασμαγορική βραδιά! Στην Αμαλιάδα λοιπόν αύριο το ραντεβού μας, στις 10 η ώρα για να ακούσουμε διαφορετικές μουσικές  μελωδίες και να ξεφαντώσουμε μέχρι το πρωί!

 

        rex                          

Ο  Μανώλης Λιδάκης στο «Rex»

Αυτή την Παρασκευή έρχεται στη μουσική σκηνή του «Rex plus» ο Μανώλης Λιδάκης, με τη συνοδεία της Εμμανουέλας Χιωτάκη. Η συγκλονιστική του φωνή θα μας κρατήσει παρέα από τις 9 και για όλο το βράδυ. Το Rex plus έκανε τα αδύνατα δυνατά «Για να μας συναντήσει» ο Λιδάκης. Πόσες επιτυχίες μπορούν να ακουστούν σε ένα βράδυ;!

Οι πρώτες νότες ενός  πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν  το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού. Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή. Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων  συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του. Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει  στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτό  τον χειμώνα, με τίτλο ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο. Τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών που ερμήνευσε, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία. Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους Τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει  την μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας!

tetrastixo

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

 Γνήσια ελληνική μουσική και διασκέδαση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Τετράστιχο live theater»! Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το κέφι ξεκινά με άφθονο αλκοόλ, ελληνικά ακούσματα, άπαιχτα λικνίσματα στη πίστα και τον κόσμο να ξεφαντώνει σε κάθε γωνιά του. Ποιος θα το χάσει;!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος