FOLLOW US: facebook twitter

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ημερομηνία: 02-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

vivlia

natasa-gkoutzikidou2

Νατάσα Γκουτζικίδου σήμερα στην Αμαλιάδα

 «Για σένα μόνο»

Το νέο βιβλίο της Νατάσας Γκουτζικίδου «Για σένα μόνο» θα παρουσιάσουν στην Αμαλιάδα, οι εκδόσεις Μάτι και το «Βιβλιοπανόραμα» (Ερμού & Αθ. Διάκου 4), σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος Βασίλης Λαλιώτης ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίο της.

margeti-anastasia

Αναστασία  Μαργέτη στην Παπαχριστοπούλειο Αμαλιάδας το Σάββατο

«Τρίτοι από της Αληθείας»

Στην Αμαλιάδα, στην Ηλεία, στα εδάφη της μητέρας θα γίνει η επόμενη παρουσίαση του πρώτου ποιητικού βιβλίου της Αναστασίας Μαργέτη ‘Τρίτοι από της Αληθείας’, από τις εκδοσεις ΓΝΩΣΗ, στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, το Σάββατο 3 Δεκέμβρη. Η ομάδα εθελοντριών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προετοιμάζει την εκδήλωση και η ίδια η Αναστασία Μαργέτη δηλώνει συγκινημένη και ευχαριστεί την Βιβλιοθήκη για την μεγάλη τιμή.

Συμμετέχουν οι: Ελένη Σκάβδη, Δημοσιογράφος
Βασίλειος Γκρίλλας, Θεολόγος- υποψήφιος Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών
Αναστασία Ν. Μαργέτη, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας

karabelias

Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά από την Παπαχριστοπούλειο βιβλιοθήκη Αμαλιάδας

««Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς: Η Υπέρβαση»

Η Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας και το Άρδην σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11.οο το πρωί, στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης (πλατεία Μπελογιάννη, Αμαλιάδα), στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Καραμπελιά: «Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς: Η Υπέρβαση». Θα προλογίσει η δημοσιογράφος, Ελένη Σκάβδη, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Δεληγιάννης, δρ κοινωνιολογίας της Λογοτεχνίας, και ο συγγραφέας του βιβλίου.
 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος