FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική – Νίκη Τραγανού 1-2: Τεράστιο διπλό με πρωταγωνιστή τον Δ. Κολοτούρο

Ημερομηνία: 07-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Νίκη Τραγανού, η οποία κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από μία «καυτή» έδρα, όπως αυτή της Μανολάδας, όπου και επιβλήθηκε με 2-1 της τοπικής Προοδευτικής, η οποία από την πλευρά της γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της (συν μία εκτός).

Μάλιστα το συγκρότημα του Θοδωρή Λούρμπα μπήκε εξ αρχής δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8’ με τον Δημήτρη Κολοτούρο (0-1), ενώ στο 28’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2), θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για ένα σπουδαίο διπλό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ με τους Νικολετάκη και Παντελή, με τον Ψυχογιό όμως να κατεβάζει ρολά.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ ο Καλογερόπουλος αστόχησε σε κενό τέρμα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια η Προοδευτική πίεση και στο 70’ στάθηκε άτυχη όταν το σουτ του Βασιλόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 75’ η ομάδα του Μάκη Πολίτη κατάφερε τελικά να μειώσει, όταν ο Λαζανάς πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Ψυχογιού μετά από φάουλ κι από κοντά έγραψε το τελικό 1-2, αφού στα εναπομείναντα λεπτά η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε καρπούς.

Έτσι η ομάδα του Τραγανού πανηγύρισε μια σπουδαία και δίκαιη εκτός έδρας νίκη.

Οι συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Κατσιμιτσίρης (46’ Βασιλόπουλος Δ), Πέρδικας, Ορλωφ, Λαζανάς, Ζ. Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Α. Βαλογιάννης(75’ Λιακόπουλος), Παντελής, Μπουρλάκης, Νικολετάκης

ΤΡΑΓΑΝΟ: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Στ. Κολοτούρος,  Γιαννακόπουλος (75’ Σαραντούλιας – 90’  Γαργαρώνης), Ν. Κολοτούρος,  Βουρτσάνης, Καλογερόπουλος (65’ Ι. Κασσιανός), Γεωργιόπουλος, Δ. Κολοτούρος.

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος