FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Μακρίσια 2-1: Νίκη η «Προο», φωνές ο Α.Ο.Μ.

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική έκαμψε την αντίσταση των Μακρισίων με σκορ 2-1 και έχει βάλει πλώρη για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά ο Α.Ο.Μ. φωνάζει για τη διαιτησία του Βουρλιώτη. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη έχασε πέναλτι στο 30΄ με τον Νικολετάκη (απέκρουσε ο Τσάμπρας) αλλά στο 37΄ σκόραρε με τον Μιχαλόπουλο. Στο 70΄ ο Θανάσης Σαρανταυγάς εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του και ο Α.Ο.Μ. που είχε καλές  ευκαιρίες με Μούτσο, Σταματελάτο κατάφερε τελικά να μειώσει στο 87΄ με τον Τσίτσο. Στο 90΄ ο Μάζης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή  και οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων κάνουν λόγο για καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε, ενώ διαμαρτύρονται  και για το πέναλτι που δόθηκε στο Νικολετάκη.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (60’ Κατσιμιτσίρης), Λιακόπουλος, Μούζος, Ορλόφ, Ζ. Βαλογιάννης (75’ Ελ. Σάμαρης), Πρωινός (46’ Αποστολόπουλος), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (80’ Μπιτούνης), Νικολετάκης.

Μακρίσια: Τσάμπρας, Μπαλαούρας, Φ. Ηλιόπουλος , Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Πετρόπουλος (80’ Μπακόπουλος), Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης, Μπατζάκας(Γ. 63’ Ηλιόπουλος ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος